Federale regering maakt geld vrij para heropbouw werkplaats detentiecentrum Saint-Hubert | Binnenland

De federale regering heeft geld vrijgemaakt para snelle heropbouw van het schrijnwerkatelier van het detentiecentrum Saint-Hubert. Dat gebouw werd op 15 mei getroffen door een brand. Dat heeft staatssecretaris Mathieu Michel, bevoegd voor de Regie der Gebouwen, bekendgemaakt.

Bij de brand van 15 mei werden twee vleugels van het gebouw in de as gelegd. Er werden al dringende werken uitgevoerd om de gemeenschappelijke daken te beschermen en de elektrische instalações te beveiligen.

Bedoeling é om de door de brand verwoeste infrastructuur af te breken en opnieuw te bouwen zodra het gerechtelijke onderzoek is afgerond. De FOD Justitie doet van haar kant het nodige om over the gaan tot de vervanging van alle machinegereedschap van het schrijnwerkatelier.

Volgens de ramingen zal er 2,5 tot 3 miljoen euro nodig zijn para heroopbouw. De ministerraad heeft afgelopen vrijdag het licht op groen gezet om het nodige geld vrij te maken.

“Het is belangrijk om gedetineerden aan het werk te zetten, met het oog op hun re-integratie en leren door werken. Dit is met name het geval in Saint-Hubert, waar het gevangenisregime is georganiseerd Gevantgeniserd die in rondwerk. werken, komen construido e een opleiding een niet-verwaarloosbare kennis die gunstig kunnen zijn para hun re-integratie”, legt staatssecretaris Michel uit.

READ  O poder financeiro da Grã-Bretanha está planejando um futuro digital no coração da Europa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info