“Fabergé-ei gevonden op jacht van Russische oligarch”

Een Fabergé-ei dat tentoongesteld wordt na Rússia. © Shutterstock

Op een inbeslaggenomen jacht van een Russische oligarch é vermoedelijk een fabergé-ei gevonden. Dat lieten de Russische autoriten weten. Vermoedelijk zijn er nog slechts een vijftigtal over op de wereld.

Open door of Amerikanen in beslag genoman jacht van een Russische oligarch is vermoedelijk een Fabergé-ei gevonden. Dat vertelde Lisa Monaco, de plaatsvervangende procurador-geral, abra o fórum sobre o papel de rechtshandhavingsinstanties bij het bevriezen en in beslag nemen van Russische activa. “Nós hebben echt interessante dingen gevonden (op de jachten van Russen, vermelho.). Nós hebben een Fabergé- – de vermeend Fabergé–ei – teruggevonden op een van deze jachten, dus het wordt alleen maar interessanter.”

“Nós werken samen met onze collega’s van de rechtshandhavingsdiensten over de hele wereld om deze jachten te doorzoeken en ervoor te zorgen dat we naar de rechter kunnen stappen, ze in beslag kunnen nemende en ten de opnnen engs,”

Als het ei echt é, dan zou het één van de laatst overgebleven Fabergé-eieren zijn en zou het miljoenen dólares waard zijn. De Fabergé-eieren werden een zeldzaam luxegoed toen de Russische tsaar Alexander III em 1885 er een bestelde voor zijn vrouw Maria. Fabergé zou er in total slechts een vijftigtal gemaakt hebben para keizerlijke familie. (sg)

READ  Novos estudos sobre o assunto não permitem que você aprenda a usar as palavras | Dieren

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info