Ex-topsprinter Marcel Kittel sobre o experimento Lotto-sprinttrein: “Het is zeker een risico” | Tour

Dê uma olhada no sprinttrein da Lotto-Soudal vastas opções de trilhos. O trio Ewan-De Buyst-Kluge foi onafscheidelijk em grote rondes, maar nu wordt de siames drieling toch chirurgisch uit elkaar getrokken. “Zonder ervaring samen is het lastig”, disse o ex-topsprinter Marcel Kittel.

Sinds zijn komst bij Lotto Soudal em 2019 kwam Caleb Ewan aan de start van zes Grote Rondes. Em evenveel grote rondes stond de Duitser Roger Kluge aan zijn zijde. Jasper De Buyst foi um dos participantes em vijf van de zes gevallen – enkel voor de afgelopen Giro moest hij gebleseerd afhaken.

De Ewan-trein foi o último a ter sucesso no Giro en de Tour. De Australiër behaalde 9 ritzeges (5 in de Tour, 4 in de Giro) na jornada de trabalho de Duits-Belgische loods. De laatste twee rondes stokte, mede door snelle valpartijen, de motor. Nu kiezen ze dus voor verandering.

De geschiedenis van het Ewan-treintje bij Lotto

Turnê 2022 Janse van Rensburg Vermeersch Frison ?
Giro 2022 Selig Kluge Schwartzmann 0 zeges (opgave rit 12)
Turnê 2021 De Buyst Kluge Van der Sande 0 zeges (opgave rit 4)
Giro 2021 De Buyst Kluge Oldani 2 zeges (opgave rit 8)
Turnê 2020 De Buyst Kluge Frison 2 zeges
Turnê 2019 De Buyst Kluge Keukeleire 3 zeges
2019 De Buyst Kluge Van der Sande 2 zeges (opgave rit 12)

Treinamento Volstaat Niet

Reinardt Janse van Rensburg palavra de nieuwe lead-out van Ewan. De Zuid-Afrikaan zat enkele maanden geleden nog zonder ploeg en werd pas op 1 mei opgevist door Lotto-Soudal. Hij fungeerde nog maar én keer als loods para Australische spurtbom.

Brent Van Moer, Florian Vermeersch e Frederik Frison já estão com a luz verde.

“Ik vind het zeker een risico om een ​​nieuwe trein mee te nemen naar de Tour”, zegt Marcel Kittel aan Sporza. “Een velocista houdt van een vasto patrono. En zeker in de Tour moet je op je ploeggenoten kunnen vertrouwen.”

“Je kunt de sprinttrein oefenen op stage, maar de hectiek en alles wat erbij komt in een koers kun je niet simuleren. Dat moet je in wedstrijden uittesten. In de eerste etappes wordt het misschien mesmo zoeken vo Ewanken.”

Marcel Kittel venceu em zijn carrière com 14 Touretappes.

Afzetten aan laatste twee quilômetro

Het parcours zorgt er echter voor dat er niet veel tijd is om te zoeken. “Snel winnen is altijd belangrijk, maar in deze Tour meer dan ooit. Er zijn niet zoveel kansen. Na última semana, zijn er twee kansen, maar daarna é het wachten tot etappe 19”, legt Kittel uit.

“Het wordt lastig, maar het is ontuurlijk niet onmogelijk. Ewan é colocado em posições, maar in de Tour heb je altijd een beetje hulp nodig in the supersnelle finales.”

“Misschien moet hij gewoon zijn eigen teamgenoten gebruiken om in een goede positie de laatste twee kilometer aan te vatten en dan zijn eigen ding doen”, zegt Kittel.

Misschien speelt het mee dat Roger Kluge zijn contrato nog niet heeft verlengd bij Lotto.

Marcel Kittel

Waarom Lotto deze keuze heeft gemaakt, é niet helemaal duidelijk. Dat Jasper De Buyst er niet bij is, is geen grote verrassing: hij is nog niet terug op zijn oude niveau na een sleutelbeen- en bekkenbreuk. Maar Roger Kluge kent in principe geen fysieke kwaaltjes.

“Eu tenho o jammer de Roger. Misschien me disse que o contrato não é muito bom”, denkt Kittel hardop. “Ele é alleszins een teken dat Lotto wil veranderen, ook in de sprinttrein.”

“Também een ​​ploeg niet draait en em uma situação zit als die van Lotto, é er veel druk en onzekerheid. Abra o momento dat je dan eigenlijk heel koel moet blijven ben je dat niet. Dat is zoka bij de om renners.”

rit dado digite rit início-fim total ganhar líder
1 indivíduo tijdrit Kopenhagen – Kopenhagen 13,2 km
2 wegwedstrijd Roskilde – Nyborg 202,2 km
3 wegwedstrijd Vejle – Sonderborg 182 quilômetros
4 wegwedstrijd Duinkerken – Calais 171,5 km
5 wegwedstrijd Lille – Arenberg 157 km
6 wegwedstrijd Binche – Longwy 219,9 km
7 wegwedstrijdsemi bergetappe Tomblaine – La Planche des Belles Filles 176,3 km
8 wegwedstrijdsemi bergetappe Dole – Lausanne 186,3 km
9 wegwedstrijdsemi bergetappe Aigle – Châtel 192,9 km
10 wegwedstrijdsemi bergetappe Morzine – Megève 148,1 km
11 wegwedstrijdbergetappe Albertville – Col du Granon 151,7 km
12 wegwedstrijdbergetappe Briançon – Alpe d’Huez 165,1 km
13 wegwedstrijdsemi bergetappe Le Bourg-d’Oisans – Saint-Étienne 192,6 km
14 wegwedstrijdsemi bergetappe Saint-Étienne – Mende 192,5 km
15º wegwedstrijdsemi bergetappe Rodez – Carcassonne 202,5 ​​km
16 wegwedstrijdsemi bergetappe Carcassone – Foix 178,5 km
17 wegwedstrijdbergetappe Saint-Gaudens – Peyragudes 129,7 km
18 wegwedstrijdbergetappe Lourdes – Hautacam 143,2 km
19 wegwedstrijd Castelnau-Magnoac – Cahors 188,3 km
20 indivíduo tijdrit Lacapelle Marival – Rocamadour 40,7 km
21 wegwedstrijd Paris La Défense Arena – Paris 115,6 km
READ  Reações do ministro Blok à extração de gás em Groningen: "Ele não leva a sério o grande número de queixas" | Opinião

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info