Ex-guarda-costas van leva Diana: “Als ik die nacht gewerkt had, dan zou ze er misschien nog zijn”

© AP

De lijfwacht van Diana, die ze de naam Rambo gaf, heeft in een Interview verteld dat de prinses waarschijnlijk nog zou geleegd hebben als hij bij haar was geweest op de avond van 31 Augustus 1997 in Paris. “We hadden strootjes getrokken”, vertelt hij aan O Sol Escocês.

Guarda-costas Lee Sansum

Guarda-costas Lee Sansum © ISOPIX

Lee Sansum (60) e Diana hadden een zeer goede band. Ze gaf hem de bijnaam Rambo en vertelde hem sobre haar grootste angsten en toekomstplannen. En toch foi hij niet degene die bij haar in de auto zat toen ze 25 jaar geleden om het leven kwam. Em een ​​entrevista conheci O Sol Escocês Vertelde Sansum hoe de veiligheidsagenten een strootje hadden getrokken de Trevor Rees-Jones, guarda-costas de voormalige de Dodi Al-Fayed, o vergezellen in de auto. Maar Sansum verloor en mocht dus niet mee met het koppel. Hij zei ook dat het ongeval geen fatale afloop tinha gekend também hij naast Diana tinha gezeten.

LEI OK. Nieuw boek onthult straffe verhalen uit het Britse koningshuis (+)

“Toen ik hoorde dat ze bij de crash geen gordel droeg, begreep ik meteen waarom ze de klap niet overleefd. Não tinha nooit mogen gebeuren.” Een gordel dragen era nochtan standaard voor de familie. Ele era een bevel van de baas, o vader de Dodi, Mohamed Fayed. En hoewel Dodi het dragen van veiligheidsgordels haatte, drong ik er altijd op aan”, zegt hij. Maar dat era nu dus niet het geval.

De hij haar echt tinha kunnen redden, zal Lee Sansum nooit weten. Maar de band die hij conheceu de prinses, blijft voor hem een ​​van de mooiste cadeaus die ze hem kon doen. Vijfentwintig jaar geleden kreeg hij ook een breve van Diana. “Ze vertelde me dat ze me wilde bedanken om haar laatste vakantie in Saint-Tropez mágico a marca. Ik kon niet geloven dat iemand als Diana de tijd had genoman om mij te schrijven”, zegt hij.

O homem trabalhou com Tom Cruise, Nicole Kidman, Sylvester Stallone e o eleitor Pelé.

Diana e Dodi durante o acidente em Parijs

Diana e Dodi durante o acidente em Parijs © ISOPIX

READ  Scott Disick está namorando o ex-Brooklyn Beckham Famoso

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info