Europese WHO verwacht stijging van sterfgevallen door apenpokken, tweede dode em Spanje

O escritório europeu de Wereldgezondheidsorganisatie (OMS) foi testado e submetido a vários tipos de sterfgevallen em verbo com apenpokkenvirus. Dat zegt het zaterdag nadat nu ook buiten Afrika sterfgevallen zijn geregistreerd, waaronder twee em espanhol. De organisatie benadrukt wel dat ernstige complicaties zeldzaam blijven.

Sinds vrijdag zijn drie aan het virus gerelateerde overlijdens bekendgeraakt buiten Afrika, namelijk twee in Spanje en een in Brazilië. Ele é echter niet zeker dat het virus de oorzaak é van de sterfgevallen.

De eerste vijf doden werden gemeld em Afrika, waar de ziekte endemisch é em 1970 por het eerst bij mensen werd vastgesteld.

‘Gezien de voortdurende verspreiding van de apenpokken in Europa, verwachten we meer doden’, zei Catherine Smallwood da WHO Europa. ‘Het doel moet zijn de overdracht van het virus in Europa snel te onderbreken en deze epidemie een halt toe te roepen’. Smallwood benadrukte dat de ziekte in de meeste gevallen vanzelf geneest en geen behandeling vereist.

Alarme Hoogste

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft em 24 de julho de 2018, a Emergência de Saúde Pública de Interesse Internacional (PHEIC), geactiveerd om de strijd tegen apenpokken, ook bekend als simian orthopoxvirose, op te voeren.

Volgens de WHO zijn er sinds begin mei wereldwijd meer dan 18.000 gevallen buiten Afrika vastgesteld, de meeste in Europa.

Voorlopig benadrukt de WHO dat er geen vaccins zijn voor iedereen en ze beveelt daarom aan prioriteit te geven aan degenen die het meeste risico lopen, degenen die ziek zijn en degenen die hen beekhandelen doen de onderzo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info