EU-delegatie verlaat bijeenkomst IAEA door “onacceptabele opmerkingen” da Rússia

A delegação da UE morreu na União Europeia na instalação de VN em Wenen, desde o início do dia uit protesto e em especial bijeenkomst de International Atomenergie Agentschap (IAEA) verlaten. Delegen van delegage stapten op als reactie op de “onacceptabele opmerkingen” de Rusland.

LEI OK. Bezorgdheid sobre Tsjernobyl: kerncentrale losgekoppeld van stroom, over maximaal 48 uur vallen dieselgeneratoren uit

“Nós encontramos klem de Russische militaire agressie em Oekraïne en daaruit voortvloeiende nucleaire dreiging als het gaat om de faciliteiten in Oekraïne”, escreveu o líder da delegação no Twitter.

(Lees verder onder de tweet)

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Em uma declaração aan het IAEA laat de EU aan ook weten dat er “ernstige bezorgdheden zijn over de aanvallen op de nucleaire installaties van Russische troepen in de exclusieve zone van Tsjernobyl en op de kerncentrale van Zaporizja”. De Europese Unie wil er dan ook alles aan doen om een ​​​​nucleair incident, ongeval of ander radiologisch noodgeval te vermijden, klinkt het in de verklaring. “Het is nu het moment om iets te ondernemen om zo’n scenario te voorkomen.”

De EU roept Rusland nogmaals op om de militaire agressie tegen Oekraïne “onmiddellijk te beëindigen, en de soevereiniteit en onafhankelijkheid te respecteren”.

(pjv)

READ  Vandaag is het Suikerfeest: wat staat er dan zoal op het menu? “Eigenlijk eten we zelfs niet zoveel suiker dan” | Eten

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info