Ernstige nieuwe apenpokken-sekswaarschuwing uitgegeven naarmate het aantal Britse gevallen explodiert

Esta semana tem mais de 190 homens na terra e tem opgelopen.

183 zijn em Engeland geweest, vier em Schotland, twee em Noord-Ierland e én em Wales.

Hoewel het algemene risico para bevolking laag blijft, zegt de UKHSA dat het belangrijk is that mensen op de hogte blijven van de richtlijnen en weten waar ze op moeten letten.

Maar na jaren van coronavirusmaatregelen die mensen vertellen om sociale afstand te houden en thuis te blijven, komt de nieuwste richtlijn voor apenpokken als een nogal drastisch contraste.

O que esperar de mais ricos sobre Monkeypox? Mensen com sintomas de apenpokken moeten mogelijk hun slaapkamergewoonten veranderen (Beeld: Getty Images/EyeEm) Leia mais artigos de criação Leia mais artigos de trabalho

De laatste richtlijnen sobre apenpokken zeggen dat iedereen die sintoma vertoont geen seks mag hebben.

De richtlijn zegt ook dat iedereen die besmet is, ervoor moet zorgen dat hij acht weken lang een condoom gebruikt.

Iedereen waarvan é bevestigd dat hij de ziekte heeft, wordt aangespoord om zich te onthouden van seks totdat alle sintoma zijn verdwenen.

Hoewel er geen bevestiging é van het bewijs dat apenpokken zich waarschijnlijk via seksuele vloeistoffen verspreidt, wordt mensen geadviseerd condooms de volle twee maanden te blijven gebruiken.

Meer vergelijkbaar met Covid-19 zijn de vier gezondheidsautoriteiten van Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland het eens geworden over de noodzaak dat mensen die positief op de ziekte hebben getest, thuis dagen isvenole en 21.

Ze moeten thuis blijven en uit de buurt van anderen blijven totdat alle sintoma verdwenen zijn en de korstjes eraf zijn gevallen.

READ  Omikronvaccin onderweg, corona nog altijd 'mild', wat betekent dit voor het najaar?

Mensen waarvan é bevestigd dat ze de ziekte hebben en hun naaste contacten é gevraagd om extra voorzichtig te zijn wanneer ze het huis verlaten om hun arts te raadplegen.

Qual é o sintoma de apenpokken? Uma visão manual dos Centros de Controle e Prevenção de Doenças, com sintomas de outras pessoas, de um vírus de apenpokken para o mundo (Beeld: Getty Images) Leia mais

De UKHSA heeft gezegd dat mensen op hun hoede moeten zijn voor nieuwe huiduitslag of laesies.

Volgens de CDC começaram o vírus com o volgende:

Koorts Hoofdpijn Spierpijn Rugpijn Gezwollen lymfeklieren Rillingen Uitputting

Binnen én tot drie dagen ontwikkelen patiënten huiduitslag, vaak op het gezicht, die zich vervolgens naar andere dele van het lichaam verspreidt.

Uitbraken op de huid doorlopen vervolgens de volgende phasen voordat ze uiteindelijk afvallen:

Máculas Papéis Blaasjes Puisten Scabs Lees meer Gerelateerdeartikelen Lees meer Gerelateerdeartikelen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info