Erik Goossens maakt zijn intrede in ‘Thuis’ en zit in laatste rechte lijn naar ‘Assisen’: “Bij ons loopen werk en privé altijd keihard door elkaar”

Ze stonden sowieso al durante uma semana útil, Erik Goossens e Bieke Ilegems. Dinsdag maakt Erik na 27 jaar een comeback in soapland. Als Alexander Coseyns duikt hij vóór de seizoensfinale al even op in Thuis, om na de zomer voluit te gaan in de Eén-soap. En dan is er Bieke, die volgende zaterdag op de planken in première gaat met Assisen: De Sterrenmoord.

LEI OK. Walter Damen passa pelo teatro em ‘Assisen’ wegens te veel werk, Erik Goossens vervangt hem

“Ik weet nu al dat ze een stresskip gaat zijn”, klonk het uma semana geleden nog geamuseerd bij Erik. Maar toen tinha hij nog geen telefoon gekregen van Assis-produtor James Cooke. Woensdag raakte bekend dat advocaat Walter Damen verstek geeft for hoofdrol en vervangen wordt door … Erik Goossens. “James belde me dinsdag. Bleek dat qua repetities onmogelijk foi escrito por Walter. Als advocaat heb je je agenda niet altijd in de hand. Você também pode encontrar outro momento em que você pode entrar em contato com as palavras para outro momento. Dat bleek nefast para o foco.”

Hoe reageer je dan?

Erik Goossens: “Hoewel ik nog niet had toegezegd, ben ik onmiddellijk de tekst beginnen lezen. Gewoon om tijd te winnen, tegen het moment dat ween deal hadden. De ir estava bem. Maar nu ik die tekst zelf instudeer, begrijp ik volkomen dat Walter zichzelf is tegengekomen.”

Bieke Ilegems: “Alles in een week instuderen é redelijk kamikaze. Erik heeft ook zijn boekings- en managementkantoor en een marketingbureau. Gelukkig kan hij dat overlaten aan zijn medewerkers.”

En plots staat het koppel samen em Assisen: De Sterrenmoord. “Ik zit elke ochtend vanaf 5u te blokken”, zegt Erik. © rr

Eric: “Ze moeten nu zelf beslissingen nemen en me met rust laten. Ik heb me geïsoleerd, zit elke ochtend vanaf 5u te blokken. Ik heb het juridische vakjargon niet zomaar onder de knie. Dat maakt het niet evidente.”

Bicicleta: “Maar webben wel al eerder samen op de planken gestaan. Samenwerken conheceu Erik maakt alles meer rechttoe rechtaan. Je zegt makkelijker waar het op staat.”

Jouw voorbereiding op Assis foi sowieso al verstoord.

Bicicleta: “Net op het moment dat we dachten eraan ontsnapt te zijn, klopte corona aan. Ik was er lang van onder de voet. Maar zelfs dan zat ik de repetities op mijn scherm te volgen. Met hosten en koorts. Ik ben nog altijd moe, ik heb hoofdpijn en ik hoest. Ik hoop dat het tegen de première voorbij is.”

Eric: “Stress heeft ze sowieso. Zeker die laatste dagen voor de Première.”

Bicicleta: “Ik kan onzeker en onuitstaanbaar zijn. Dan heb ik een kort lontje en mag er niet veel misgaan. Maar tegenwoordig kan ik mezelf een beetje inhouden. Ik heb geleerd mijn angst te aanvaarden en me niet af te reageren op de rest.”

Eric: “Isso é bom een ​​beetje zo bij onze dochter, die biomedische wetenschappen studeert. Na een examen hoor ik die altijd klagen dat het slecht was, en meestal is ze grandioos geslaagd. Isso é o drang naar perfectie.”

Bicicleta: “Je zou het me niet aangeven, maar ik heb podiumvrees. Als ik publiek zie, kan ik een schrik pakken.”

Eric, sinds mei sta je op de set van Thuis. Van een verrassing gesproken.

Eric: “Eu tinha het telefoontje niet verwacht. Hoewel ze me ooit al eens gebeld hadden voor een andere rol, maar toen kwam het niet goed uit. Ik speel advocaat Alexander Coseyns, die nu rechter is. Een vlotte babbelaar met verrassende kantjes.”

Als Alexander Coseyns em Thuis.

Als Alexander Coseyns em Thuis. “Erik heeft enorm getwijfeld”. Na Familie voelde het voor hem jaren aan alsof hij moest vechten om dat imago van soapacteur van zich af te schudden. © © VRT

Bicicleta: “Erik heeft enorm getwijfeld”. Na zijn periode bij Família in de beginjaren voelde het voor hem jaren aan alsof hij moest vechten om dat imago van soapacteur van zich af te schudden. Ik word er ook nog steeds op aangesproken. Maar ik beschouw dat niet als iets negatief; ik dank er mijn carrière aan. Maar ik snap dat mensen ernaar blijven verwijzen. De verleidingsscène tussen Babette en Jan behoort tot het Collectieve Geheugen.”

Eric: “A série teve um grande impacto. Meespelen in een soap, toen een nieuw fenomeen em Vlaanderen, era espetacular. Bij het publiek left of perceptie dat ik jarenlang in Família heb gespeeld. Dat klopt niet: ik estava em 1995 al weg.”

Bicicleta: “Waarom zou Erik dit nu niet doen? Hij tinha goting om te acteren. De een soap nog iets para mij zou zijn? Dat hangt ervan af. Também ik dan mijn outros trabalhos zou moeten stopzetten, wellicht niet. Anders kan het bem. Em het verleden combineerde ik ook al rolletjes in Sara pt De Rodenburgs conheci o ATV.”

Foi het op de set van Família dat jullie elkaar hebben leren kennen?

Eric: “Nee, isso era achter de schermen bij Tien om te Zien. Ik trad op com Leopold 3, terwijl Bieke tijdens de repetições stand-in foi van Bea Van der Maat. Zo raakten we aan de praat.”

Bicicleta: “Isso foi um estudanteenjob. Erik beweert ook altijd dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik een rol in Família kreeg.”

Foi het liefde op het eerste gezicht?

Bicicleta: “Nee, ik vond hem een ​​ongelooflijke johnny.”

Eric: “Eu tive no período een geblondeerde kuif omdat ik em een ​​film meespeelde. Ze vond dat lelijk. Maar er era wel spielerei tussen ons.

Bicicleta: “Mais tarde bleek er een klik. De liefde groeide gestaag, het was niet crash-boom-bang.”

Jullie stonden toen volop em de schijnwerpers. Efeito Welk tinha dat op jullie privéleven?

Eric: “Ik heb dat nooit raar gevonden. Ja, onze relatie kreeg aandacht in de pers. Maar dat foi een gevolg van wat we beroepshalve deden.”

Bicicleta: “Ik besef die impact pas nu, também ik naar onze jongste dochter kijk. Die is 20, ouder dan toen ik começou na mídia. Ik was een snotneus die maar moest zien om te gaan met al die aandacht. Ik gaf belachelijke entrevistas. Maar dat vergeef ik mezelf. Ik foi gewoon onwetend.”

Hoe zijn jullie indertijd no showbizz verzeild geraakt?

Eric: “Ik mee aan de Baccarabeker (muzikale talentosenjacht, vermelho.) en ganhou. Mike Verdrengh zat no júri. Hij tinha vaak een aandeel em wat ik ação. Via bainha belandde ik em Família en werd ik apresentador van de Super 50.”

Bicicleta: “In de jaren tachtig deed ik mee aan playbackshows en droomde ik van tv. Maar ik dacht als meisje uit Arendonk dat dat niet haalbaar foi para mij. Ik herinner me de avond dat VTM begon. Toen kreeg ik het gevoel dat die droom misschien toch bereikbaar was.”

Eric: “Ik foi gebeten door de muziekmicrobe. Op mijn 18de zat ik een jaar op de Jazz-studio. Você pode usar o método alternativo de escolha, substituir o Studio Herman Teirlinck. Gelukkig kwam ik net op tijd tot het juiste inzicht. Também tipo wou ik immers sacerdócio worden. Ik verslond kinderbijbels. Mais tarde, kwam het idee om boer te worden. Vraag me niet waarom, ik maakte kronkels raros em mijn hoofd. Eu também fui fã de Simon e Garfunkel, e dat inspirado me om mijn heil in de muziek te zoeken. Acht jaar geleden kon ik Paul Simon ontmoeten en heb ik hem dat ook gezegd.”

© Geert Van de Velde

Ik heb de indruk dat werk en privé bij jullie total niet gescheiden zijn.

Bicicleta: “Alles loopt keihard door elkaar. Soms vertellen psychologen sobre een goede trabalho-vida-equilíbrio. En dat je aan de keukentafel niet mag praten over je werk. Maar bij ons é alles zo intens dat dat onmogelijk é. Também je je werk conheceu passie doet, é dat geen opdracht. Voor ons é o que você acha normal. Ik spreek ook niet graag over work-life-balance, want dan lijkt het alsof mijn werk een straf is. Ik vind daarin ook plezier en passie.”

Eric: “Ik kan er niet omheen: ik werk veel uren. Tijdens de coronacrisis waren het pittige tijden. Eventos e concertos em todas as portas, incluindo marketing schroefden ou outros eventos. Waarop ween plataforma zijn gestart om streams aan te bieden para grote bedrijven en overheden. Zelfs para Europese Commissie. Dat hield ons recht. Maar ik ben nooit bang geweest van hard werken en knokken voor de goede zaak.”

Bicicleta: “Erik wil altijd een steen verleggen, en hij heeft veel interesses die hij naar buiten wil brengen. Die rusteloosheid om altijd nieuwe dingen te starten, isso é típico de Erik.”

Eric: Werk é hobby e omgekeerd. Thuis, para mim é dat vakantie. Net als mijn single die recente uitkwam. Ik besteedde promotie en productie uit. Ik moet alleen maar weten waar ik moet staan ​​​​om mijn ding te doen. Ik heb zelden het gevoel dat ik werk.”

Bicicleta: “Wat soms weegt, é assim que funciona nooit gedaan. Veel mensen genieten van het fim de semana. Ik werk bijna elke zondag, en op zaterdag moet ik voorbereiden. Soms wil ik een boek lezen zonder dat het in functie is van een project. Onze dochters zijn er mee opgegroeid. Die weten niet beter dan dat werken. Maar ik hoor hen nooit klagen.”

Thuiselke semana de 20.10u em Eén

Assisen: De Sterrenmoord, de 18 de junho no Teatro Elckerlyc. Ingressos: www.uitgezonderd.be

READ  Estrela nigeriana Tiwa Savage chantageada com fita de sexo: Não vou ceder a demandas de chantagem | Famoso

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info