er gebeurt van alles op het scherm van de nieuwe iPhone

De Mini é vanwege te weinig vraag komen te vervallen, dus wat betreft het formato é de keuze nu tussen de 6,1 inch-variant em Max van 6,7 inch. Verder heeft Apple opnieuw een gewone 14 en de Pro.

Acima do padrão de 14 kunnens, temos zijn: de vershillen com 13 Pro van vorig jaar zijn marginaal. Apple heeft alle nieuwigheden bewaard para 14 Profissional, die daarmee een stuk interessante é. Isso não é verdade para os trouwens buitenkant: ook de Pro ziet er nagenoeg hetzelfde uit als zijn voorganger, die op zijn beurt weer op de fraaie 12 leek. Onderhuids é het een ander gewijzigd. O Pro tem um novo chip krachtige e é usado por um novo sistema de câmeras com uma câmera de 48 MP. O papel een groot verschil conheceu zijn voorgangers, maar in de praktijk zijn de verbeteringen best subtiel.

Het opvallendst is het scherm, althans: wat daarop gebeurt. Allereerst neemt de Pro afscheid van de forse inkeping aan de bovenkant van het scherm die de camera’s en sensoren herbergt. Em plaats daarvan komt Apple nu met een ‘dynamisch eiland’ op de proppen. Ele é sempre bom, não poupando os volgens da Apple ‘de grens tussen hardware e software vervaagt’. Dat lijkt een beetje een woordspel, maar het idee achter het dynamische eiland é dat de noodgedwongen zwarte vlek tegelijk wordt gebruikt voor het weergeven van Meldingen. Bijvoorbeeld wat er op Spotify of Apple Music wordt afgespeeld. Door op het icoontje van het album the klikken, kan de muziekliefhebber direct vanuit deze plek de muziek bedienen. Het aardige é dat de uitsparing van grootte verandert, afhankelijk van het gebruik. Vandaar dat ‘dynamische’.

READ  WhatsApp: Binnenkort kan je voor bepaalde mensen verbergen wanneer je online bent

E outra varanda é dat scherm van de Pro Altijd aan staat. Android-gebruikers nunca foram opkijken, mas para a Apple é uma revolução kleine. Geen zwart vlak dus als het toestel in ruststand op tafel ligt, maar informatie zoals de tijd, data of agenda-afspraken. Je moet er van houden. En, nogmaals: alleen beschikbaar op de Pro. Goedkoop zijn iPhones niet, maar wie toe é aan een nieuwe, kan beter gelijk para deze Pro gaan en the standaard 14 links laten liggen.

Maçã iPhone 14Pro vanaf 1329 euros.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info