enxada Jelle De Beule e Rik Verheye para ‘Nonkels’ e uma metamorfose maravilhosa

Ele é mesmo schrikken wanneer je Rik Verheye na van de eerste aflevering Nonkels als nonkel Willy poedelnaakt porta zijn witte nieuwbouwvilla ziet huppelen. Het hoofd en vooral het lichaam van de 35-jarige acteur zien er makkelijk twintig jaar ouder uit. Die transformatie não é o resultado de uma dieta de ander geflipt, mas pode ser feita de maquiagem. Dorien Van Poucke, Mireille Hoetelmans e Morgane Verhelst também são maquiadores em todos os estúdios de ficção. Este é o rosto de Kevin Van Den Bergh, o qual é feito para ser usado em próteses feitas para maquiagem especial. Neste atelier, você também pode encontrar outros personagens de Plop, o mascarado de Mega Mindy e a atriz neerlandesa Wendy van Dijk, que tem entrevistas secretas.

Twee jaar geleden leerden de make-uppartiesten de ‘Nonkels’ kennen. “Op de set van Callboys“,” herinnert Van Den Bergh zich. “Ik mais daar een harpoen door de borst van Jeremy – het personage van Rik – komen steken.” Verheye estava no momento, mesmo conheceu Jelle De Beule e Koen De Poorter, um cenário para Nonkels aan het schrijven en informerde bij Van Den Bergh naar de mogelijkheden om personages op een geloofwaardige manier ouder te laten lijken. Dentro Nonkels kruipen Verheye en De Beule imerso em huid van nonkel Willy en nonkel Luc. Samen conheceu hun derde broer Pol (Wim Willaert) ganhou ze op hetzelfde perceel ergens diep em West-Vlaanderen.

Kevin Van Den Bergh transforma Rik Verheye em um Nonkel.Beld Play4

Enige problema: de broers uit de reeks zijn een pak ouder dan De Beule en Verheye. Maar dat é niks wat Van Den Bergh niet kan oplossen. Hij laat een gezichtsafdruk van beide acteurs feitos em gaat daarmee aan de slag. “Zo’n gezicht heeft sowieso groeven en rimpels. Door die greenr uit te diepen en te acentuar, krijg je automatisch een verouderingseffect.” Dat boetseerwerk resulta em een ​​próteses antais. Vier para het gezicht van De Beule, vijf de Rik naar Willy te gaan. De wangen, het voorhoofd, de kin e de nek krijgen allemaal een op maat gemaakte toevoeging. “Het is niet zomaar een masker dat je over iemands hoofd kan trekken”, legt Van Den Bergh uit. “Het weefsel van een wang moet bijvoorbeeld stugger zijn dan dat in de hals. Een voorhoofd of een neus é nog een andere materie. Wil je een natuurlijk effect creëren, dan moet je daar rekening mee houden.”

READ  Huwelijksfeest van zoon David Beckham kost 3,5 miljoen euro (maar pas nadat hij “moeder van alle huwelijkscontracten” tekent)

Kevin Van Den Bergh transformou Rik Verheye em um Nonkel.  Beld Play4

Kevin Van Den Bergh transformou Rik Verheye em um Nonkel.Beld Play4

Ook voor de scènes waarin Willy in ontblot bovenlijf rondloopt, foi een prothese nodig. Een huzarenstukje, zo blijkt. Zeker omdat Willy em verbeelding van de makers behoorlijk wat borsten rughaar met zich meesleept. “Elk van die haartjes wordt afzonderlijk in zo’n prothese geprikt”, vertelt Van Den Bergh. Dat moet bovendien niet eenmalig maar een heel aantal keren gebeuren, want esthetische protheses blijken een wegwerpproduct. Na elke draaidag moeten ze worden vernieuwd. Een manier vinden om Luc e Willy waardig ouder te laten worden, blijkt een werk van lange adem. “Het is zaak om een ​​evenwicht te vinden”, legt Van Poucke uit. “Ondanks alle special effects moesten het geloofwaardige personages blijven”. Het mochten geen typetjes worden.”

De borstprothese de Nonkel Willy.  Beld Play4

De borstprothese de Nonkel Willy.Beld Play4

Maandenlang wordt er geschaafd aan de protheses. “Die tijd foi een ongelooflijke luxe”, zegt Van Den Bergh. “Meestal vragen mijn klanten de het niet sneller, goedkoper de makkelijker kan. Daar era grande Nonkels geen sprake van.” Ook op de set foi um fator crucial. “Het aanbrengen van die protheses is een precisiewerkje”, disse Van Poucke. “Je wil geen zichtbare naden de kleurverschillen hebben.” Daarom começou o dia de trabalho de De Beule em Verheye meestal al om halfvijf’s morgens. Van Poucke: “Voor Rik hadden we dry uur nodig, Jelle konden we in tweeënhalf uur in Luc transformeren. Al ging dat naarmate nós het beter in de vingers kregen, wel steeds wat sneller.”

Klagen over the extra Lange draaidagen doen De Beule en Verheye niet. “Waarom zouden, estamos bem?” Vindt de Beule. “Het heroïsche daarvan ontgaat me een beetje. Er zijn heel wat gepensioneerde dames die elke week veel geld betalen om twee uur bij de kapper in de stoel te gaan zitten.” Ook Verheye vond de uitgebreide make-upsessies geen opffering. “Ik heb veel gebabbeld, veel naar podcasts geluisterd en ondertussen ook mijn teksten gestudeerd. En als het tijdens de laatste phase, het bijkleuren, toch wat saaier dreigde te worden, was er nog altijd mijn Spotify-lijst Fiesta Colore, vol schrale botsautomuziek. Die heft ons er een paar keer door gesleurd.”

READ  Corona leidde tot bloedrode cijfers no showbizz: Niels Destadsbader zag winst wegsmelten, andere BV's leden zelfs stevig verlies

Dorien Van Poucke aan de slag conheceu Verheye.  Beld Play4

Dorien Van Poucke aan de slag conheceu Verheye.Beld Play4

De protheses zagen er niet alleen fantastisch uit, ze waren ook een hulp bij het acteren. “Toen ik in de documentaire Homem na Lua zag hoe Jim Carrey tijdens de opnames van de gelijknamige filme constante em zijn personagem bleef, vond ik hem eigenlijk vooral een aansteller”, disse De Beule. “Maar tijdens Nonkels betrapte ik mezelf erop dat ik hetzelfde escritura. Zodra de make-up foi aangebracht, werd ik automatisch Luc. En omdat je die protheses tijdens de middagpauze niet af kan leggen, bleef ik hem de hele dag door. Met alle flauwe opmerkingen die daarbij horen. Op de laatste draaidag heb ik de ploeg daar oprecht mijn desculpas para aangeboden.” Het lastigste vond Verheyen misschien nog het einde van de draaidag. “Wanneer iedereen gedaan heeft en een pintje drinkt, moet jij nog in die stoel gaan zitten om die make-up te laten wegnemen.” Make-up die bovendien nooit helemaal kan worden verwijderd. “Er bleven altijd wel wat lijmresten hangen”, herinnert De Beule zich. “Ik heb maanden rondgelopen als een kleuter met een hardnekkige snotvallling.”

Nonkelsno Streamz, no 10 mei no Play 4

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info