EM BEELD. Arno trapt concertenreeks op gang em Ancienne Belgique: “Je veux vivre. Ik ben hier” | Showbizz

MuziekArno Hintjens (72) escreveu deze maand drie keer voor een uitverkochte AB. Op zaterdagavond foi het tijd voor Hintjens’ eerste optreden in de Ancienne Belgique ofwel ‘zijne living’. Vorig jaar leek het mesmo de verkeerde kant op te gaan met de gezondheid van de zanger, maar stoppen denkt Arno voorlopig nog niet. “Ik denk niet aan een afscheid. We zullen zien, want ik leef vandaag, en morgen bestaat niet”, também Hintjes em een ​​uitgebreid gesprek com Studio Brussel.


SSM


Última atualização:
02-06-22, 16:59
No voorjaar de 2021, ele ainda não conheceu 72-jarige zangeres, mas intussen staat Arno weer op de planken. A partir de 12 de janeiro de 2019, dicas não são exclusivas de rádio 1-sessie. Daarnaast kondigde de zanger nog een soort van mini-tour aan. Op zaterdagavond ging het eerste optreden door in een uitverkochte AB. In de komende maanden volgen er nog vier andere optreden: twee in de Ancienne Belgique en twee in het Kursaal van Oostende. Alle concerten zijn bovendien ook volledig uitverkocht.

(Lees verder onder de foto’s.)

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

De het zijn laatste tournee zal worden, é op dit moment niet geweten. Zelf sprak Arno afgelopen week niet van afscheid nemen. Integendeel, want de Vlaamse zanger sprak het aanwezige publiek op zaterdagavond aan met volgende woorden. “Je veux vivre”. Ik ben conteúdo. Ik ben hier”, sprak hij het volgens públicos do site ‘Dansende beren’ toe. Dat allemaal net iets minder vlot gaat dan vroeger, ontkent Arno overigens niet. Tijdens zijn optreden van zaterdagavond maakte de Vlaamse zanger er zelfs enkele grapjes over. “Desculpe por het gefluit, dat gaat niet meer zoals vroeger. Da’s een beetje zoals mijn ‘zizi’, die gaat ook niet meer zoals vroeger.”

(Lees verder onder de foto’s.)

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Você vai ouvir zijn concerten gaf Arno ook nog een uitgebreid entrevista aan Studio Brussel. Em het gesprek gaf Arno toe dat hij niet houdt van afscheid nemen, maar dat hij toch al enkele zaken heeft voorbereid rond zijn uitvaart. “Op mijn begrafenis wil ik het numberer ‘Like a Rolling Stone’ por Bob Dylan. En mijn as moet uitgestrooid worden in de zee, voor Oostende. Isso sim.” De zijn komende optredens zijn laatste zullen worden, wilde hij ook aan de radiozender niet vertellen. “Ik denk niet aan een afscheid. Nós zullen zien, queremos ik leef vandaag, en morgen bestaat niet.”

LEES OK:

Arno denkt nog niet aan stoppen: “Ik leef vandaag, morgen bestaat niet

Foi ele afscheid van Arno? “Mijn moeder é boven. Ja, ik zal haar gaan bezoeken” (+)

EM BEELD. Levenslustige Arno repetir volop para Radio 1-sessie

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

Alex Vanhee

© Alex Vanhee

READ  Porsche do filme de sucesso Bad Boys recebe uma quantia enorme: "Eu era tão estúpido", lamenta seu ex-dono | show biz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info