Eerste nominatie werd hem fataal: Tobias moet vlak voor finale ‘Big brother’ verlaten

Graça de Tobias? Die keuze lag bij de kijker zaterdagavond. Want to ben van hen mocht nog mee naar de finaleweek. Pijnlijk ook, want de twee – die afgelopen week nog een romantisch dinertje kregen van Grande irmão – groeiden de voorbije weken sterk naar elkaar toe. Ele é uiteindelijk Tobias geworden.

Hij werd opgewacht door presentatrice Geraldine Kemper, nada de laatste knuffels waren uitgedeeld. “Ik voel me heel raar, het is niet te bevatten”, zegt hij in een eerste reactie. “Ik heb heel veel zin om iedereen weer te zien, maar het is tegelijk ook vreemd om hen hier achter te laten.” In de studio gaf hij meer uitleg. Tegen Grace zei ik: Ik hoop dat je win. Quero het klopt para haar, zij hoort daar te zijn. Die droom gaat zij waarmaken. Zij gaat winnen”, klonk het overtuigd.

Hoe zit het nu tussen hen, wilden de presentatoren weten. “Nós zijn heel goede vrienden”, aldus Tobias. “Ja, nós vinden elkaar aantrekkelijk, maar we zien wel. Zij heeft ook nog iets op te lossen in de buitenwereld.” Daarom ook dat er niet gekust é bij het afscheid. “Nós hebben het meteen duidelijk gezet, zodat het geen eigen leven ging leiden. Van bij het begin zei ze ook dat ze iemand in de buitenwereld had. Daar wil ik niet tussenkomen.”

Tobias moest al een keertje het huis uit voor een bezoek aan het ziekenhuis para zijn enkelblessure. © Play4

Nog voor de resulten binnen waren, tinha Tobias vanuit de woonkamer al mesmo een eerste reactie gigeven. “Ele foi niet leuk om genomineerd te zijn. Ele é meteen de eerste keer… Ele está bem, niet fijn dat het tegen Grace is, maar als ik dan zou moeten verliezen, dan wel het liefst tegen haar. De laatste dagen hebben we wel genoten en de tijd genoman om afscheid te nemen.”

Tobias moest al een keer eerder uit het huis gaan, toen hij zich blesseerde bij het sporten. Hij liep een scheurtje op in het bot aan de enkel.

A semana de voorbije foi pittig voor deelnemers. Ze werden zachtjesaan terug conheceu de realiteit geconfronteerd. Em dezembro foi corona immers nog volop aanwezig, maar nu blijkt dat de maatregelen helemaal losgelaten zijn. En intussen zijn ze op de hoogte van de oorlog die in Oekraïne woedt tegen de Russen. Ok dat foi een schok em het huis.

Finale volgende semana

Tijdens de liveshow wisten de bewoners nog niet dat de komende week naar de finale leidt. Wat ze ook nog niet weten, é dat er zeker nog één iemand afvalt voor zaterdag. Quer a palavra final conheceu o drie mensen gespeeld. A partir do dia 2 e 3 de abril, o show de Peter Van de Veire na estação Sportpaleis, agora é grande afscheidsfeest do radiozender MNM. Maar daar heeft het volgens SBS niets mee te maken. De beslissing om vroeger te eindigen dan de gebruikelijke 100 dagen was al voor de start van Grande irmão genoma Vooraf é ook nooit fundindo gemaakt dat het spel 100 dagen zou duren, klinkt het.

Kristof heeft een sleutel gewonnen, hem rechtstreeks naar de finale gekatapulteerd heeft. Big brother kwam nog conheceu uma versão extra: er zouden twee Belgen en twee Nederlanders richting de finaleweken gaan. Dus moesten Kristof e Nouchine belissen wie van de resterende drie Nederlanders gered werd van een nominatie. Que tal Salar. Finalista Grace werd de vierde. De toque de kandidaat mee mag naar de finaleweek.

A primeira vez que o show foi aberto: a melhor lista que conheceu Kristof mee naar de finale gaat. De bewoner conheceu de minste stemmen gaat woensdag uit het huis.

READ  Os conselhos de negócios de Kamal Kharmash ajudam? Foi o que aconteceu em três casos na última temporada

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info