Eerste mens die varkenshart ontving, overleed mogelijk door varkensvirus

De eerste ontvanger van een genetisch gemodificeerd varkenshart overleed mogelijk vanwege een varkensvirus dat in het hart aanwezig was. Dat zegt de arts morrem de historische transplantatie uitvoerde.

David Bennett (57) creu em janeiro na América Baltimore het hart van een varken dat genetisch zo gemodificeerd foi dat een menselijk lichaam het organ niet af zou stoten. Zo’n operatie foi nooit eerder uitgevoerd. Aanvankelijk leek de operatie geslaagd, maar na twee maanden ging de toestand van Bennett plots snel achteruit en overleed hij.

Arten deu toen geen directe verklaring voor wat er mis was gegaan. Bennett vertoonde ook geen regular sintomas de een lichaam dat een vreemd orgaan afstoot. De artsen zeiden wel dat zo’n onvoorziene gebeurtenis een van de risico’s van de operatie was, en dat Bennett daarvan op de hoogte was.

Gatilho potencial

Nu hebben Bennetts artsen toch een mogelijk verklaring gegeven. Em Bennetts lichaam werden sporen gevonden van het porcine cytomegalovirus, een herpesvirus dat bij varkens voorkomt.

Dat Gebeurde para Heerst Twintig dagen na de transplanteatie, maar de artsen maakten zich geen zorgen vanwege de lage hoeveelheid aangetroffen virus. Veertig dagen na de transplantatie waren de virusniveaus echter veel hoger. “Het kan de trigger zijn geweest die dit allemaal heeft veroorzaakt”, junto com Bartley Griffith.

Eerder onderzoek in bavianen toonde aan dat de aanwezigheid van het virus in een gettransplanteerd varkenshart kan leiden tot overlijden van de ontvanger van het orgaan, Revisão de Tecnologia do MIT da Schrijft. Na een transplantatie krijgen ontvangers medicijnen die het immuunsystemem onderdrukken zodat het orgaan niet wordt afgestoten.

READ  maakt het volwassen brein nog nieuwe hersencellen aan?

Daarnaast é o sistema imunológico de seu varken, dat de infectie normal gesproken tegen kan gaan, não meer aanwezig als het hart é getransplanteerd. Die twee factoren spelen mogelijk ook bij mensen. Volgens onderzoekers é mogelijk dat het virus vervolgens een bredere ontstekingsreactie in het lichaam van Bennett heeft ontketend.

Vírus Sluimerend

Genetisch gemodificeerde varkens worden uitgebreid op infecties getest en dat é ook gebeurd bij het varken dat het hart alavanca para Bennett. Toch é daar iets fout gegaan, zeggen de artsen.

Het citomegalovírus suíno kan een actieve infectie veroorzaken, maar ook sluimerend em een ​​varken aanwezig zijn. De neustest die bij de varkens worden afgenomen pikken alleen een actieve infectie op. Die testes dado uitslag geen positieve. Mais tarde é o vírus sluimerende wel aangetroffen in de milt van het varken.

Bekijk hier beelden van de operatie in janeiro:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info