Eerste Hulp Bij Tekenbeten: zo ga je te werk

Porta Redação on-line


Uiteraard é voorkomen altijd beter dan genezen, dus probeer eraan te denken om een ​​tekenwerend middel aan te brengen vooraleer je gaat wandelen of wanneer je veel tijd besteedt in de tuin. Maar zelfs dan é het aangewezen om jezelf, je gezinsleden en je huisdieren nadien te inspecteren. Heb je een tekenbeet? Dan ga je als volgt te werk.

EHB tekenbeten

1. Verwijder de teek rustig in één beweging met een tekenverwijderaar. Knijp een teek niet plat. Gebruik geen álcool jodium zeep éter de olee. Verbrand een vastgehechte teek ook niet. Draai niet aan een teek.

2. Ele não é erg als een stukje van de teek blijft vasthaken in je huid. De bacterie wordt zo niet dooreven. Het kan ween kleine infectie veroorzaken. Verzorg dan het wondje dus. Maak het indiano nodig propriamente dito com água em zeep.

3. Als je een teek verwijderd hebt, is het belangrijk dat je de tekenbeet goed opvolgt. Deixe een maand lang op mogelijke sintoma. Observe também outros dados de tekenbeet de je kind in je agenda met wekelijkse herinneringen om naar de plaats van de tekenbeet te kijken. Opvolging é belangrijk om in geval van ziekte een correcte behandeling te kunnen opstarten.

READ  Thuistest in de maak voor vroegtijdig opsporen van nierfalen, hartkwalen en diabetes

Een belangrijk signaal van de ziekte van Lyme is een ride, ringvormige plek op de plaats van de tekenbeet die geleidelijk aan groter wordt (het eritema migratório). Deze plek verschijnt niet meteen, maar na enkele dagen of weken. Bij mensen conheceu een donkere huidskleur é o plek blauw. Ook sintoma die lijken op griep (koorts met spier- en/of gewrichtspijn) kunnen het gevolg zijn van een tekenbeet.

Veja mais informações kan je terecht op de special hiervoor opgerichte website www.tekenbeten.be


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info