Eerste directe bewijzen dat foetussen reageren op smaak en reuk: ze lachen bij worteltjes en pruilen bij kool

“Eerder onderzoek in mijn laboratorium had al gesuggereerd dat 4D-echografieën een manier zijn om de reacties van foetussen op te volgen, om te begrijpen hoe ze reageren op het gedrag van de moeders in verbandhe mentalhe geidken de zond, van de moeders, onder meer op stress, depressie en ongerustheid”, zei mede-auteur Nadja Reissland. O professor Reissland é o chefe do Laboratório de Pesquisa Fetal e Neonatal da Universidade de Durham e supervisiona o professor de Beyza Usun.

“Deze nieuwste studie zou belangrijke implicaties kunnen hebben voor onze kennis over de vroegste aanwijzingen voor het vermogen van foetussen om verschillende smaken en geuren waar te nemen en te on ge ontjzingenscheiden”

“Wanneer we naar de reacties op de gezichten van foetussen kijken, kunnen we aannemen dat een reeks chemische prikkels door het diet van de moeder terechtkomen in de omgeving van de foetus”, zei mede-auteur-auteur-Unour deveroist Bengoit RS

“Dit zou een grote rol kunnen spelen in ons begrip van de ontwikkeling van onze smaak-en reukreceptoren, en van de perceptie en het geheugen die daarmee verbonden zijn.”

De onderzoekers zeggen dat hun bevindingen ook kunnen helpen bij het geven van informatie aan moeders over het belang van smaken en een gezond diet tijdens de zwangerschap.

READ  O cartunista que retratou o Profeta Muhammad como um cachorro morto em um grave acidente de trânsito | No exterior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info