Een onzichtbare haarband, roze lokken en véél beach waves: BV-kapper Jochen Vanhoudt tont hoe je kapsels van ‘Tien om te zien’ kan namaken

© VTM

Tien om te zien é helemaal terug van weggeweest. Eén ding hebben de sterren gemeen: ze zien er stralend uit. É onde está o trabalho do BV-kapper Jochen Vanhoudt, o backstage de metas de cabelo van de Vlaamse artiesten realiseert. Encontrei dicas de kopieer je de looks van de eerste aflevering.

Hanne Vandenweghe

De langverwachte van de retorno Tien om te zien in de iconische punttent, o op de zeedijk van Westende staat, gaat gepaard conheceu heel wat glamour. “En heel veel wind”, vertelt Jochen Vanhoudt. “Het was tijdens de eerste aflevering een uitdaging om de lokken van de artiesten onder controle te houden.” De kapper en zijn team cole slimme trucjes toe om te voorkomen dat haren in het gezicht waaiden en te garanderen dat het kapsel in model bleef.

Pommelien Thijs

© VTM

De Ongewoon-zangeres kreeg een ideal kapsel voor aan zee: beach waves. Die werden gemaakt conheceu een platte tang en naar buiten gedraaid, van het gezicht weg. De gouden speldjes als detalhe, maakte haar korte, loira lokken stijlvol vasta. Zelf fez? “Vergeet vooraf nooit hittebeschermende spray op je lokken te verstuiven”, tipt Jochen.

© jvh

Camille Dhont

© VTM

De West-Vlaamse ster é dol op roze haar, maar koos niet voor een (tijdelijk) kleurmiddel. Wel voor extensions die in haar echte haar klikken. “Tof als je naar een festival wil. Je vindt gekleurde verlengingen in gespecialiseerde winkels”, aldus de kapper. Tendência de moda no showbizz de Vlaamse? “Vuile ondas da praia. Die zijn gemaakt conheceu um golftang e um resultado indiferente.”

© jvh

Anne De Baetzelier

© VTM

A apresentação de um programa de leitura de volume, em duas formas, tem uma natureza krullen e um tikkeltje weelderiger gemaakt com een ​​ovalen beach wave tang (zonder tong). “Bij Anne maakten we ook een nonchalante vlecht op de kruin om de krullen uit haar gezicht te houden”, verklapt Jochen.

© jvh

Laura Tesoro

© VTM

Ook bij de co-presentatrice werd een handige haarhack toegepast. “Nós hebben twee voorste lokken haar, van oor tot oor, apart genoman om een ​​staartje te maken. Dat bonden nós strak vasto em haar nek, zodat haar gezicht helemaal vrij bleef. Een haarband, maar dan van het eigen haar. De resto van haar lokken werden in klassieke krullen gedraaid en vervolgens uitgeborsteld met een paddle borstel voor een subtiele golving.”

© VTM

Bela Pérez

© VTM

Het kapsel van de Limburgse nachtegaal heeft op dit moment veel laagjes, ook haar bles is verknipt van kort naar langer. Geen sinecure om alles vasta te krijgen en te houden tijdens een zeebries. De bles werd naar achter geblazen en vastgezet met schuivertjes. De overige bruine lokken kregen ook de beach wave tang van de kapper op bezoek.

© jvh

Toptip de Jochen: “Kies bij veel wind voor een ‘betonlak’ (zoals de Laca Fixadora EIMI Absolute van Wella). Deze generatie stevige laks geven een natuurlijk resultat, je ziet er dus niet uit als Dame Edna.”

READ  EM BEELD. Julie e Jacques Vermeire também conheceram enkele wereldsterren em Cannes para a estreia de 'Elvis' | Filme

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info