Duitse vrouw (75) leved teruggevonden nadat ze 7 dagen en nachten zonder eten in Thai jungle doorbracht | Buytenland

De Duitse Barbara Elisabeth Monika Glag Lange (75) foi maar liefst zeven dagen vermist nadat ze op 9 mei haar hotelkamer verliet om een ​​wandeling te maken. De vrouw, die Alzheimer zou hebben, vertrok zonder eten of drinken en kwam niet meer terug. Er werd gevreesd voor haar leven totdat een kleine jongen zijn família vertelde dat hij een oude vrouw had gevonden in de jungle.

Barbara verdween op 9 mei em Phuket, em het zuiden van Thailand, nadat ze een wandeling “naar een huisje op de berg” zou maken. De 75 jarige vrouw, die aan Alzheimer zou lijden, vertrok zonder eten of drinken en keerde niet meer terug. Daarop werd de politie ingeschakeld.

Você também pode encontrar vários helicópteros e helicópteros de bergen afspeurden naar tekenen van de ode vrouw. Helaas werd er geen enkel spoor van haar gevonden.

Er verstreken maar liefst zeven dagen en men begon voor het leven van Barbara te vrezen. O Parque Nacional de Sirinat, waar ze verdween, é immers een bosrijke omgeving waar veel giftige slangen, hagedissen andere gevaarlijke dieren leven.

Milagre

Toch werd Barbara op miraculeuze wijze levend teruggevonden op 16 mei, maar liefst zeven dagen en nachten nadat ze verdween. Opmerkelijk: het was niet de politie die haar vond, maar een kleine jongen die in de buurt woonde. Hij zag Barbara uitgeput em een ​​van de stroompjes água liggen die para verkoeling zorgden. Het era overdag quente de 35 graus de Tenslotte.

De jongen holde naar huis en verwittigde zijn familie waarop de politie weer werd ingeschakeld. Zij bevestigen nu dat de vrouw levend en wel werd teruggevonden. “Ze is naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Er werd night een Duitse tolk ingeschakeld om te achterhalen wat de vrouw gedurende zeven dagen heeft gedaan.” Volgens de lokale politie heeft het stroompje water het leven van Barhoubara gered: “Dat”.

READ  Biden e Macron conversam novamente após o caso do submarino

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info