Dringende waarschuwing aan ouders als gevallen van mysterieuze hepatite bij kinderen OPNIEUW toenemen – de 10 tekenen om op te letten

OUDERS é anangespoord om op de belangrijkste tekenen van hepatite te letten, aangezien het antal gevallen in het VK opnieuw is toegenomen.

Vandaag zijn nog eens 20 gevallen van de ziekte bevestigd bij kinderen onder de 10 jaar.

De UK Health Security Agency (UKHSA) zei dat er nu 222 gevallen in het land zijn.

Van de bevestigde gevallen zijn er 158 em Engeland, 31 em Schotland, 17 em Wales e 16 em Noord-Ierland.

Hepatite veroorzaakt ontsteking van de alavanca na een viral infecção.

Vorige week bedroeg het total antal gevallen in het VK 197, 11 kinderen hebben een leveltransplantatie ondergaan en geen van de geïnfecteerde patiënten in het VK is aan de ziekte overleden.

Ik ben een huisarts - hier is alles wat ouders moeten weten over de hepatite-uitbraak

Wereldwijd hebben meer dan 450 kinderen de aandoening gekregen sinds het begin van de mysterieuze uitbraak.

Drie jongeren stierven vorige maand na Indonésia, em er wordt anangenomen dat een ander dodelijk slachtoffer in de VS verb houdt met de uitbraak.

De UKHSA zei dat de gevallen voornamelijk voorkomen bij kinderen onde de vijf jaar die aanvankelijk sintoma vertonen zoals diarree en misselijkheid, gevolgd door geelzucht.

Também onderdeel van het onderzoek naar de ziekte worden ook gevallen van een klein aantal kinderen onder de 10 jaar onderzocht.

De 10 sintomas de hepatite waar alle ouders op moeten letten

 1. urina de burro
 2. Bleke, grijsgekleurde poep
 3. Huid de Jeukendé
 4. Geel worden van de ogen en de huid (geelzucht)
 5. Spier-en gewrichtspijn
 6. Een hoge temperatura
 7. Ziek voelen en zijn
 8. De hele tijd ongewoon moe voelen
 9. Verlies van eetlust
 10. BuikpijnGenericName

Dr. Renu Bindra, Consultor Médico Sênior e Diretor de Incidentes da UKHSA zei dat onderzoeken blijven wijzen op een verb at adenovirus.

READ  Devemos considerar a demência uma doença incurável

Er zijn ongeveer 50 mutaties van de bug, maar experts van de UKHSA zeiden erder dat het de 41F-stam zou kunnen zijn.

Adenovirussen komen vaak voor en kunnen bij mensen een cheira sintoma veroorzaken.

Waaronder:

 • sintomas de verkoudheid en griep
 • koorts
 • keelpijn
 • bronquite
 • longa caminhada
 • conjuntivite
 • gastro-problemen zoals misselijkheid en diarree.

Ernstige ziekten komen minder vaak voor bij de virussen, maar mensen met een verzwakt immuunsystemem of bestaande luchtweg- of hartaandoeningen lopen een groter risico op het ontwikkelen van ernstige sintoma.

Minder vaak voorkomende sintoma zijn blaasontsteking of infectie en problemen die de hersenen of het ruggenmerg aantasten.

Dr. Bindra voegde eraan toe dat medici deze link onderzoeken, mesmo com outros fatores bijdragende, waaronder eerdere coronavirusinfectie.

“Nós werken samen met andere landen die ook nieuwe gevallen zien om informatie te delen en meer te weten te komen over deze infecções.

“De kans dat kinderen hepatite ontwikkelen blijft extreem laag.

“Het handhaven van normale hygiënemaatregelen, waaronder ervoor zorgen dat kinderen hun handen regelmatig goed wassen, ajuda de verspreiding van veel voorkomende infecções, waaronder adenovirus, te verminderen.

“Nós blijven iedereen eraan herinneren alert te zijn op de tekenen vanhepatite – met name geelzucht, zoek naar een gele tint in het wit van de ogen – en neem contact op met uw arts als u zich zorgen maakdra Bindra.”

Terwijl een verband conheceu Covid wordt onderzocht, zeiden medici dat er geen verband is tussen de toename van hepatitegevallen en de coronavirusvaccins.

De meerderheid van de kinderen die positief getest zijn op hepatite is jonger dan vijf jaar en was daarom te jong om de prik te hebben gehad.

READ  Globalmente, a obesidade é um problema maior do que a fome

Wij betalen para você verhalen!

Heb je een verhaal para nieuwsbalie van The Sun?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info