Dries Mertens neemt em videoboodschap samen met zoon nu ook zelf afscheid van Napoli

Dat het avontuur van Dries Mertens em Napoli erop zit, foi al langer duidelijk. O contrato de Rode Duivel é eind juni af, er werd geen akkoord gevonden over een nieuw contract en de club nam tien dagen geleden al afscheid van zijn topschutter aller tijden. Zelf bleef hij nog ainda sobre het afscheid, maar woensdagavond liet Dries Mertens dan toch ook van zich horen via mídia social.

‘Best Napolitanen, medeburgers’, abriu Mertens em um vídeo no Instagram, conheceu zijn zoon Ciro op de schoot. ‘Ik wist dat deze dag er zou komen, maar ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn voor mij. Afscheid nemen van de stad die mij geadopteerd heeft, liefgehad heeft en mij gesteund heeft in goede en slechte tijden.’

‘Het record en de overwinning staan ​​in de geschiedenisboeken, de personen en de stad zullen voor altijd in mijn hart zitten’, vervolgt Mertens. ‘Ik ben zo trots dat mijn zoon Ciro em Napoli geboren é. Ook als hij de wereld rondreist, zal hij altijd Napolitaan blijven.’

‘In tegenstelling tot hem ben ik hier niet geboren, maar heb ik hier de voorbije negen jaar gewond. Weten allemaal dat de stad deel van mijn bloed is geworden. Daarom heb ik besloten om mijn huis aan de zee te behouden, zodat ik zo vaak mogelijk kan terugkeren.’

‘Aan de club, mijn collega’s, trainers, vrienden, fans en alle Napolitanen kan ik maar en woord zeggen: Grazie. Mijn vertrek verliep niet zoals ik dat wilde, maar dit é geen vaarwel, dit é een tot ziens. Napoli, wat een tijd hebben nós acreditamos…’

READ  WK Para-ciclismo: Maxime Hordies & Tim Celen veroveren weldtitel | esporte paralímpico

Mais notícias de 2013 de PSV Eindhoven em Napoli, waar hij al snel tot publiekslieveling uitgroeide. Em 2020 kroonde onze landgenoot zich tot topschutter aller tijden van de club, waarvoor hij uiteindelijk 148 doelpunten scoorde.

Ook privé voelde Mertens zich uitstekend in Napels, waar hij samen met zijn partner Kat Kerkhofs e hun hond Juliette een nieuw leven opbouwde. Em de lente van dit jaar verwelkomden Mertens en Kerkhofs ook hun eerste kindje Ciro Romeo.

Waar de toekomst van Mertens ligt, é voorlopig onduidelijk. Dez flankanvaller zou deze semana nog een mooi contrato com a Juventus naast zich neergelegd hebben uit respect for ‘zijn’ Napoli. Eerder foi er ook al sprake van Roma en zelfs Antuérpia, al ontkenden ze dat bij de Great Old met klem.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info