Drie Amerikanen sterven mysterieuze dood em resort nas Bahamas | Buytenland

Em een ​​resort op Great Exuma, een eiland nas Bahamas, zijn vrijdag drie Amerikanen dood aangetroffen. Het gaat om twee mannen een vrouw. Een vierde persoon – een vrouw – werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De doodsoorzaak não é niet gekend, maar de politie vermoedt geen kwaad opzet.

Vrijdagochtend werd de politie opgeroepen nada kamerpersoneel van het resort Sandals Emerald Bay een mais antigo homem dood tinha aangetroffen. Ele oferece lag op de grond van de slaapkamer van zijn villa.

Kort nadien werd ook een koppel dood aangetroffen em uma outra villa: de man lag tegen een muur in de badkamer, de vrouw lag op bed. Het stel tinha de avond voordien nog geklaagd dat ze zich ziek voelden. Ze begaven zich toen naar een medisch centrum para verzorging en keerden mais tarde terug naar hun villa. Volgens de agentes vertoonden beide partners tekenen van stuiptrekkingen.

De lichamen hebben geen tekenen van uitwendig trauma, meldt de politie. Een autopsie moet nu de doodsoorzaak uitwijzen. De autoriten houden de identiteit van de vier individuen geheim tot hun famílias op de hoogte zijn gebracht.

Een vrouw die eveneens ziek was, werd overgebracht naar het ziekenhuis. Haar sintoma en toestand zijn voorlopig nog ongekend.

Chester Cooper, waarnemend premier van de Bahama’s, meldt dat de politie de zaak onderzoekt, maar dat er geen vermoeden is van kwaad opzet.

Vliegen wordt flink duurder door hoge marcastofprijzen: 70 tot meer dan 300 euro extra

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info