Dr. Zoe Williams onthult hoe je hooikoorts het beste kunt beheersen en vervelende sintoma kunt voorkomen – van jeukende ogen tot jeukende keel

Ele pode ser visto em zonnig zijn buiten, pode ser degenn die met hooikoorts piorelen, kan deze tijd van het jaar ellendig zijn.

Ongeveer een op de vier volwassenen wordt geplaagd door hooikoorts – en de meesten zijn allergisch voor compreollen, dat van half mei tot juli uitbreekt.

Ik ben overspoeld com vragen van lezers over hoe ik de vervelende sintoma, de jeukende gen tot een loopneus en jeukende quilha, ele melhor kan beheersen en voorkomen.

Dus hier beantwoord ik een par van de vragen die steeds weer opduiken. Ik hoop dat het helpt om een ​​​​beetje verlichting te brengen.

Q. WAT zijn de beste behandelingen para hooikoortspatiënten en waar kan ik ze krijgen?

A. De apotheek é het eerste aanspreekpunt in deze, vooral omdat generieke antihistaminica (merkloos) e também hooikoortsbehandelingen zonder recept verkrijgbaar zijn en over het algemeen goedkoper zijn. dan recept

Waarschuwing para hooikoortspatiënten, anangezien de pollenniveaus in 2 gebieden stijgen, loopt u risico?

Hier is de volgorde van wat je moet proberen:

Voorkomen é melhor dan genezen: Het vermijden van pollen kan een enorm verschil maken en magn niet vergeten worden.

Bekijk het NeilMed sinusspoelapparaat dat veel allergieartsen advisorren te gebruiken.

Anti-histamínico mais neusspray esteróide: De eerstelijnsmedicamenteuze behandeling é encontrado ofwel anti-histaminica (cetirizina de loratadina) de een neusspray esteróide.

Você pode usar o efeito de volledige durante a secagem e o spray de esteróide com efeito de volledige.

Begin er dus idealiter een paar weken mee voordat u sintomen verwacht.

De meeste mensen vergeten dit te doen, maar het is de moeite waard om deze vertraging in gedachten te houden en het te blijven gebruiken, zelfs também u geen onmiddellijke verlichting van de sintoma krijgt.

READ  Carrinha do bebé moeders gevaccineerd tijdens zwangerschap goed beschermd tegen ziekenhuisopname

Aanvullende behandelingen: Uw apotheker kan u aconselha sobre welke aanvullende behandelingen u kunt proberen op based van uw sintoma.

Deze omvatten alternatieve soorten neussprays (natriumcromoglicaat, ipratropiumbromide of descongestivum) em oogdruppels.

Als u nog steeds sintomen heeft, é de volgende stap om uw huisarts te raadplegen, die het anti-histaminicum fexofenadine kan voorschrijven, de voor degenen die ook astma hebben, een medicijn telukastamd.

Depois que as palavras korte kuren com steroïden gebruikt para ernstige gevallen, e sommige mensen os ondaks al het bovenstaande geen verlichting hebben, kunnen worden doorverwezen para imunoterapia.

Ongeveer een op de vier volwassenen wordt geplaagd door hooikoorts - en de meesten zijn allergisch voor compreollen, dat van half mei tot juli uitbreekt

2

V) É het veilig om hooikoortsmedicatie te nemen als ik een baby verwacht?
A) Vrouwen die al hooikoorts hebben, kunnen merken dat ze tijdens de zwangerschap gevoeliger zijn voor pollen, en bij anderen kunnen ze voor het hooikoorts krijgen.

Het vermijden van pollen wordt altijd geadviseerd als de eerste strategie, of je nu zwanger bent of niet, en eenvoudige maatregelen zoals vaseline in de neusgaten kunnen een groot verschil maken.

Wat medicatie betreft, moet de eerstelijnsbehandeling een steroïde neusspray de natriumcromoglicaat-neusspray zijn, en ze moeten ongeveer twee weken worden gestart voordat u mesmo verwacht dat dereenzet zom ele effect zullend.

Omdat deze rechtstreeks in de neus worden gespoten, komen er slechts zeer kleine hoeveelheden in de bloedbaan. Ele é ook prima om natriumcromoglycaat-oogdruppels te gebruiken.

Als de sintoma desondanks aanhouden en vooral als ze ernstig genoeg zijn om een ​​negatieve invloed te hebben op uw lichamelijke of geestelijke gezondheid, bijvoorbeeld waargen u niet of mowet wid the poe art huis ker nemen.

Er é geen bewijs dat ze schadelijk zijn voor de baby, maar ze zijn niet specifiek getest.

READ  A exposição de fumantes a substâncias nocivas é minimizada

Gewoonlijk é loratadina de voorkeur die tijdens de zwangerschap wordt ingenomen.

Dit en cetirizina kunnen normal gesproken worden ingenomen tijdens het geven van borstvoeding.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info