Doodstraf para a Indonésia, diretor da escola, escolas, verkrachtte | Buytenland

Een Indonésia rechtbank heeft mande een diretor de een islamschool ter dood veroordeeld para verkrachting de zeker dertien schoolmeisjes, de wie er minstens acht zwanger geraakten. De zaak leidde tot nationale verontwaardiging.

De 36 anos Herry Wirawan werd em fevereiro veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf em een ​​proces dat de aandacht van het public vestigde op seksueel geweld op religieuze scholen in het Zuidocheerlim land.

Maar het parket, dat de doodstraf en chemische castratie eiste, ging in beroep. “We aanvaarden het beroep van het parket”, você pode ler e acessar o site do hooggerechtshof de Bandung, de hoofdstad da província de West-Java na Indonésia e da ilha de Java. “Nós veroordelen hierbij de verdachte tot de doodstraf.” De schooldirecteur zelf foi niet aanwezig bij de hoorzitting. De rechtbank liet ook zijn bezittingen in beslag nemen om zijn slachtoffers, die 14 tot 20 jaar oud waren, te vergoeden.

De zaak ging aan het rollen toen de familie van een leerlinge vorig jaar naar de politie stapte om hem aan te geven for de verkrachting en zwangerschap van hun tienerdochter. Tijdens het process bleek dat Wirawan gedurende een periode van vijf jaar verschillende schoolmeisjes, meestal uit arme gezinnen en met studiebeurzen, had verkracht. Hij tinha ook zeker acht van hen zwanger gemaakt.

Eliminatie van seksueel geweld

De zaak veroorzaakte nationale opschudding en leidde tot druk op het parlement om een ​​lang uitgesteld wetsvoorstel over de “eliminatie van seksueel geweld” goed te keuren. Die wet zou seksuele misdrijven moeten bestrijden en leiden tot gerechtigheid for slachtoffers, ook bij verkrachting binnen het huwelijk.

READ  Vrouw woedend nadat urne met as van overleden ouders spoorloos is op Ierse luchthaven | Buytenland

Ele processa o problema de seksueel geweld na Indonésia onderwijssystemem aan het licht. Mais de 25.000 islamscholen em het land e bijna 5 miljoen leerlingen wonen en studeren in schoolgebouwen. Indonésia heeft al jaren geen executies meer uitgevoerd, de laatste vond plaats em 2016.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info