Dit week vindt de eerste zonsverduistering van het jaar plaats

De eerste zonsverduistering van 2022 está em aantocht. Alleen moet je wel het vliegtuig in om hem te kunnen zien.

Este fim de semana é het dan zover: op 30 April vendt de eerste zonsverduistering van 2022 plaats. Op die dag staan ​​​​de maan, de zon en de aarde op één lijn, zodat de maan het zonlicht blokkeert. Hierdoor valt de schaduw van de maan op de aarde. Er é overigens geen volledige verduistering te zien. Dat houdt in dat de maan de zon maar voor een deel bedekt, waardoor het lijkt também een ​​hap uit het hemellichaam genoman é. Ok é de eclips lang niet overal te zien.

Olhar:

Transmissão ao vivo

Wie in Nederland woont, krijgt niets van de zonsverduistering mee. Hij é namelijk alleen zichtbaar op het zuidelijk halfrond. Zolang er niet te veel bewolking is, zullen de mensen in Zuid-Amerika de eclips aan het eind van de middag goed kunnen bekijken. Ook langs de kust van Antarctica é te zien hoe de maan een hap uit de zon neemt. Als je toch de zonsverduistering conheceu je eigen ogen had willen zien, had je dus een vliegticket moeten kopen.

Naar verwachting é mais tarde dit jaar, em 25 de outubro, e een zonsverduistering die ook in Nederland zichtbaar is. Tot die tijd moeten we genoegen nemen met een transmissão ao vivo eclipses de van deze.

Bronnen: NASA, Ciência IFL

Campo: NASA/Noah Moran

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info