Dit voedsel maakt volgens onderzoekers gelukkig (maar zo zit het echt)

Echte liefde gaat door de maag en datzelfde geldt ook voor zelfliefde. Je bent immers wat je eet en sommige producten kunnen een mens echt vrolijk maken. Althans, dat zeggen voedingswetenschappers die dit dagelijks onderzoeken. Aqui você pode ouvir o que você quer que seja je spontaan vrolijk van wordt.

Maar kloppen die beweringen allemaal wel? Nós não combinamos.

Voedsel dat wetenschappelijk aantoonbaar gelukkig maakt

chocolate Zwarte

Dat hele volksstammen verslaafd zijn aan zwarte chocolade, é niet zo gek. De cacao in het snoepgoed geeft namelijk dopamine en endorfin af, in de volksmond beter bekend als geluksstofjes. Verder zit er em chocolate feniletilamina. Een hormoon dat zorgt voor verliefde gevoelens in de buik. Niet voor niets zijn Valentijnsdag en chocolade zo verbonden met elkaar. Uit onderzoek blijkt dan ook dat 60 procent van de mensen met depressieve klachten een tekort heeft aan deze stof. Também dat nog niet genoeg é, zijn er in chocolate ok cannabinoïden-achtige stoffen te vinden. Deze feito je niet alto, maar bem relaxado. Voel je dus vooral niet bezwaard als je tijdens een rotdag verlangt naar een stukje chocola. Je lichaam heeft het nodig.

Zalm

Misschien lijkt zalm vlees noch vis, maar qua moralbooster is er eigenlijk geen beter voedsel te bedenken. De vis zit vol vetstoffen die het humeur aanzienlijk verbeteren. Daarnaast ajuda a deze bij het aanmaken van melatonine, het hormoon dat zorgt voor een goede nachtrust. Verder geeft de aanwezige Omega 3 in de zalm je huid en haar een gezonde glands, wat natuurlijk altijd prettig voelt. Tot slot zijn er wetenschappelijke aanwijzingen dat Omega 3 helpt om depressies tegen te gaan. Kortom: een vis die zelfs de grootste pechdag weet om te buigen naar happy end.

voedsel gelukkig, eten blij, onderzoek

Maakt voedsel gelukkig?

Banana

Todos os outros itens são feitos para bloedsuikerspiegel, ze helpen bij afvallen, verminderen spierkrampen, bestrijden maagzuur, helpen de nieren, verbeteren de spijsvertering, zorgen voor sterkere botten, controlren de con raten de blotie. Ele está pronto para o fruitoort die de dag een stuk gelukzaliger kan made. Dit dankzij het stofje triptofaan, dat de anmaak van serotonina stimuleert. Een stof die zorgt voor een ontspannen gevoel en een verbeterde stemming. Een dag beginnen conheci een banaan kent dus eigenlijk alleen maar voordelen.

READ  Não imune à passagem de Corona e do código negro: `` Estou apenas ficando mais confiante '

Tomate

Dat tomaten mogelijk preventief werken tegen bepaalde soorten kanker, is al een tijdje bekend. Volgens Chineze wetenschappers kan dit fruit (tomaten zijn geen groenteechter ook depressies voorkomen. Mensen die tweemaal por semana hun tanden zetten in een tomaat zouden zelfs 46 procent minder kans hebben op deze psychische andando. De onderzoekers houden wel een slag om de arm. Zo é o que tem de mogelijk dat mensen die veel tomaten eten sowieso een gezondere leefstijl leiden, die in zijn algemeenheid zorgt voor minder depressie. Vamos ver meteen het problem aangeeft met dergelijke onderzoeken…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info