“Dit is 1932 in plaats van 2022”: Britse pers én bevolking vernietigend voor royals na bezoek aan Caraïben

Prins William e Kate werden niet altijd entusiasta ontvangen en verschillende keren was er protest tegen hun bezoek. “Er waren veel protesten over slavernij. Er werd geëist dat de British royals hun desculpas moesten aanbieden over hun betrokkenheid bij de slavernijkwestie. De hele discussie over de monarchie en de relevanteie van de monarchie in de 21e eeuw domineerde het hele is nozoek. de bedoeling geweest en het heeft ook in het Verenigd Koninkrijk zelf heel wat losgemaakt”, zegt Lia Van Bekhoven em “De wereld vandaag”.

Het bezoek van Kate e William foi condenado om de banden met de landen em Caraïben aan te halen, maar deze tournee heeft het tegenovergestelde gedaan. “Está feito por Kate e William aan Belize, Jamaica, no lado de Bahama, e as terras mais conhecidas de Gemenebest, de Naties, no Palácio de Buckingham.”

De roep om de hervorming van de Britse monarchie klinkt luid in de Britse pers. “Voor het eerst ervaar ik dat de Britse bevolking vindt dat dit echt niet meer kan. Een beeld dat sintomatisch daarvoor was, was de photo van William e Kate die staand in een open Land Rover een erewacht methageren William een. en goud. Een krant kopte, dit is 1932 in plaats van 2022. Het doet echt denken aan de koloniale tijd en dat is niet meer iets waar je nu nog mee aan kan komen.

READ  Antwerpse vuilnisophaler uit 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' weggeslingerd door klapband: "Zo'n enorme knal!" (Antuérpia)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info