‘Dit had ik nog nooit meegemaakt’

Zes maanden lang moest ze aan de halve wereld vertellen dat ze bijeen domme val met de fiets een dubbele elleboogbreuk had opgelopen. Em werkelijkheid liep ze de zware verwonding op bijeen bungeesprong in ‘De Mol’, waarbij ze noodgedwongen meteen het spel moest verlaten. Voor Anke é vandaag nog altijd hard werken aan haar herstel.

Mark Coenegracht

Een dubbele elleboogbreuk. O que é er precies gebeurd?

“Ik ben verstrikt geraakt in een touw dat ik bij mijn sprong had moeten loslaten. Daardoor heeft mijn linkerarm een ​​knak in the verkeerde richting gemaakt met enkele complexe breuken als gevolg. Dus ja, absoluut een onverwacht dramatisch e heftig vertrek uit ‘De Mol’ para mij. Jammer de calcanhar. Eu tinha zo graag nog verder willen spelen.

“Em het ziekenhuis hoopte ik dat het misschien gewoon een gips en pijnstillers zouden worden. Ik was vastberaden om verder te spelen en die pot de hoogte in te krijgen. Maar de pijn maakte het meteen heel duidelijk dat dat absoluut geen optie was. Ik riep naar Gilles De Coaster en Sven die bovenaan stonden en naar de crew dat er iets Grondig mis was met myjn arm. Kort daarna ben ik flauwgevallen. Mijn pijngrens é o melhor wel hoog, maar dit had ik nog nooit meegemaakt”.

Hoe erg foi het om op deze manier het spel te moeten verlaten?

“Heel erg… Het spel era mesmo álles en een exit om welke reden dan ook é heel moeilijk te parentren. Je wil zó graag het hele avontuur meemaken. Ik tinha ook echt het gevoel dat ik goed wat wat mijn nieuwe Mol betrof en voelde me para eerste keer melhor zeker para nakende eliminatie. Dat maakte het jammer extra.”

Je kwam assim conheceu um braço quebrado. Hoe heb je dat toen aan je omgeving uitgelegd?

“Tegen mijn familie, vrienden en mensen die dicht bij me stonden vertelde ik het echte verhaal zonder de ‘De Mol’-context uiteraard. Het voelde niet goed daar tegen hen over te liegen. Tegen kennissen en bijvoorbeeld mensen bij de Bakker vertelde ik gewoon dat ik gevallen foi encontrado een elektrische fiets.”

De opnames dateren van een half jaar geleden. Hoe é het vandaag conheceu je arm?

“A noite se foi. Ik heb nog steeds pijn en hoewel ik al veel vordering heb gemaakt dankzij goede medische zorgen en een kinesist die tot het uiterste gaat, sta ik nog niet zover als ik graag had gestaan. Mijn lichaam maakt veel littekenweefsel aan en daardoor verloopt mijn herstel extra langzaam en moeilijk.”

“Ik ben erg ongeduldig van aard en het é voor mij dus ook moeilijk dat het niet zo vlot gaat als ik zou wensen. Voorlopig blijf ik dagelijks naar de kine gaan, mijn oefeningen doen en gaan we nog steeds streven naar een zo goed mogelijk herstel.”

Welke impacto heeft dit nu op je dagelijkse leven?

“Mijn man had er bij mijn thuiskomst precies een derde kind bij. Hij moest me helpen wassen, mijn haren in een staart doen en mijn veters knopen. De dagelijkse kine en regelmatige doktersbezoeken bepalen mee mijn agenda, maar gelukkig heb ik een flexibele kinesist waar ik als het nodig is ook al om 7 uur’s ochtends terecht kan.”

Je kwam ook assim conheceu uma tatuagem. Van een banana dan nog. Hoe reageerden je man en kinderen?

“De kindjes waren super entusiasta: ‘Wauw een banaan en die is super blij die banaan!” Mijn man heeft zelf geen tatuagens, maar vindt vooral dat ik zelf moet doen wat ik wil. Zelfs als het dan een banaan é. Verder heb ik hem nog voor iedereen geheim kunnen houden. Mijn mama é echt geen voorstander van tatuagens. Bij deze: ‘desculpe mamãe!’

Je ontpopte je tot een echte teamplayer. Foi uma estratégia bewuste de zit dat bij jou ingebakken?

“Ik foi echt mezelf in het spel e dat uitte zich blijkbaar wel in een teamplayer. Ik vond het ook zo fijn het groepsgevoel te ervaren na de goede afloop van een proef. Dat gaf zo een kick om ondanks gemol toch geld in die pot te krijgen. Eender welk bedrag ele era.

Tinha je na het vertrek van Philippe het gevoel snel te weten wie de nieuwe mol was? Denk je dat je nu op de juiste mol zat?

Absoluto, 100 centavos de dólar. Ik weet wie de Mol é. En hij doet het geweldig.”

Wat heb je onderschat?

“Het gebrek aan slaap. Eu slaap sowieso weinig conheceu twee kleine kindjes, dus kan daar wel tegen. Maar de avonden waren vaak heel lang en de ochtenden vroeg daar. Nós moesten ook vaak wachten, waar ze ons op voorhand wel voor hadden gewaarschuwd. Maar vertelde ik al dat ik soms wat ongeduldig ben?”

O que heb je overschat?

“Het gemis van het thuisfront. Ik had echt schrik om mijn kinderen een paar weken te missen. Langer dan een nachtje foi ik nog niet van ze weggeweest. Maar de gevulde dagen maakten dat het gemis naar de achtergrond schoof. Ik wist ook dat ze natuurlijk in goede handen waren.”

READ  Após a decisão do novo juiz: Isto é quanto Dr. Dre pagou sua ex-mulher | show biz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info