Distributeur Koch Media heeft een nieuwe naam. Alle weldwijde vestigingen luisteren sinds eind vorige week naar de naam Plaion. Deze naamswijziging wordt understeund door een rebranding van het merk.

Klemens Kundratitz

De naam Plaion – spreek uit: ‘play on’ – zou beter vertegenwoordigen wat het bedrijf is en welke reis Koch Media maakt. Klemens Kundratitz, medeoprichter e CEO: “De afgelopen 28 jaar hebben we een bijzonder sterke business opgebouwd, in samenwerking met enkele van de bekendste namen in de industrie. Estamos em 2018 aansloten bij de Embracer Group zijn we sneller gegroeid en is ons aanbod gevarieerder geworden. Om de evoluerende aard van onze handel te reflecteren, niet alleen qua content maar ook geografisch, met het oog op onze wereldwijde uitbreidingen, hebben we een nieuwe naam gekozen.

Kundratitz: “Onder onze nieuwe naam blijven we onze partners bedienen met onze diensten en onderstrepen we de ambitie om een ​​wereldwijde speler te worden in de entertainmentindustrie, maar ook onszelf opnieuw uit te vinden.”

O novo logotipo inclui uma carta e uma linguagem interativa para você. “Deze staat als de letter P voor onze nieuwe naam, gemaakt van een lint dat de omarmende en verbindende rol symboliseert die wij hebben als leider in het ecosysteem van digital entertainment.”