Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet” | Celebridades

CelebridadesJohnny Depp (58) é er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber é dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij dirigiu-se ao namorado de Johnny, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als filhote de cachorro, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.

Boo, een klein keeshondje ook wel omschreven também een ​​’teacup hondje’, zou volgens Heard de schuldige zijn. “Ze heeft Johnny’s wiet opgegeten toen ze nog een dog was”, legt Amber uit vanop de getuigenstoel em Fairfax, Virginia. Daardoor tinha ze haar hele leven darmproblemen, waaronder die met haar stoelgang. Ze tinha ook nog andere problemen. Nós mais regelmatig met haar naar de dierenarts, omdat we niet wisten wat die hond precies mankeerde.”

De wereld keek mee. Hoewel vele kijkers niet geloofden dat een klein hondje zo’n grote drol kon leggen, tinha vooral een lokale dierenarts er iets zinnigs over te zeggen. “Als een hond zijn stoelgang niet kan controlren, is dat niet omdat hij wiet heeft gegeten. Het is omdat hij niet gettraind is”, legt ze uit. “Ik maak het vaak genoeg mee. Honden die wiet hebben gegeten zijn meestal een beetje hyperactief, de wat verward. Het kan ook dat er op het moment zelf wat urina druppelt. Maar dat duurt zeker niet de rest van hun leven. Het overgrote mendeel van alle honden herstelt volledig van al die sintoma. En ik heb zéker nog geen ongecontroleerde stoelgang gezien op lange termijn. Dus…”

READ  Disney lanceert goedkopere Disney+-versie com reclame: “Zo spreken we een breder publiek aan” | televisão

Ele processa Johnny Depp e Amber Heard no total de duas semanas. Johnny klaagt zijn ex-vrouw aan wegens smaad. Volgens Amber klopt dat niet, en werd ze fysiek misbruikt door Johnny.

LEES OK

Ex-vriendin van Johnny Depp getuigt: “Hij gooide een wijnfles naar me”

Vlaamse defende kritisch sobre o processo Depp: “Als ik dat riskeer, zou de rechter vragen of ik niet normalal kan doen”

Herbekijk: Gebruikt Amber Heard cita uit movies tijdens getuigenis?

Herbekijk ook: Amber Heards gedrag voor en na pauze tijdens process Depp

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info