Demy Marck (19) é um flink veranderd na haar kortstondige emigratie em Portugal: ‘Ik ben volwassener geworden’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

Demy Mark.© Foto Eigen

Aïcha Mouaddine

Demy Marck (19): „Em het dagelijks leven ben ik eigenlijk heel druk. Ik heb drie baantjes. Eu trabalhei em outras oppas, schoonmaakster no bediening no restaurante Maggie Blue em Alphen. Daarnaast volg ik em Leiden een opleiding tot haarstyliste voor dames. Verder ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, en probeer ik mijn vrije tijd te besteden aan mijn vrienden.”

„Voordat ik aan mijn huidige opleiding begon heb ik de opleiding commercieel medewerker gevolgd. Ik koos toen voor deze opleiding omdat ik er nog niet uit was wat ik wilde gaan doen. Dit foi een algemene opleiding waarbij ik veel kanten op kon gaan. Verder foi o melhor em verkopen en presentren, dus het paste ook wel bij mij.

Nadat ik voor die opleiding m’n diploma haalde, vond ik dat ik nog best wel jong was, en had ik daarnaast zin om nieuwe dingen te leren. Ik koos daarom om door te studeren. Daarnaast trabalho ik veel. Momenteel vind ik mijn leukste baantje het oppassen. Ik ben namelijk echt gek op kinderen.

Ik vind het fijn om druk bezig te zijn, zodat ik mij niet hoef te vervelen en veel geld kan verdienen. Daarmee doe ik deels leuke dingen, en de resto spaar ik op.

Sporten é para mije een manier om tot rust te komen e até mesmo de tijd para mezelf te nemen. Sporten en tijd doorbrengen com a família em vrienden maakt mij het allergelukkigst. In de sportschool doe ik cardio en krachttraining. Ik train mijn billen benen schouders en tapete.

Ik leef van dag tot dag. Soms plan ik te veel in op én dag. Als ik iets zou willen verbeteren aan mijzelf dan is het beter plannen. Ik ben sobre het algemeen namelijk melhor wel chaotisch. Ele é echt een drama em mijn hoofd, zeker als het gaat om spullen op de juiste plek hebben en belangrijke dingen onthouden.

Ik ben vorig jaar abril voor een paar maanden em Portugal gaan wonen. Dit heeft mij op een positieve manier veranderd richting anderen, maar ook naar mijzelf toe. Ik ben anders naar bepaalde dingen gaan kijken, en ik ben volwassener geworden.

Mijn toekomstdromen zijn een mooi gezin, een leuke baan voor mijzelf en veel reizen. Mijn droomcarrière é para mim que começa no mundo da cosmética.

De leukste plek em Alphen vind ik alles bij en rondom Zegersloot. Ele é een mooie plek met veel natuur en water. Er zitten ook twee hele leuke tentjes. Verder é het erg rustgevend en geeft het een soort strandgevoel.”

READ  Transferências binnenland: Zulte Waregem haalt Tanzaniaanse middenvelder | voetbal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info