Deixe op; Ze zijn er weer…, Teken

Foto: John-Tann-on-Foter.com

De GGD en veel outras organizações melhoradas na deze ‘Week van de Teek’ extra aandacht aan voorlichting sobre deze diertjes: wat zijn de risico’s, hoe kunnen mensen zich er tegen beschermen en hoe te handelen als een teek heeft toegeslagen.

Em veel gevallen é zo’n beet onschuldig, maar hij kan de ziekte van Lyme tot gevolg hebben também de teek lang vastgebeten in de huid zit. Snel verwijderen kan veel leed voorkomen.

Zodra de temperatuur stijgt gaan de jassen uit en komen blote benen en armen te voorschijn. Maar ook teken worden actever als het wordt mais quente. Ze komen in het hele land voor: in bossen, parken, op de hei, in de duinen en ook in de tuin. Ze zitten in de buurt van bomen of struiken, in hoog gras of tussen dode bladeren.

Wees dus alert wanneer u in het groen bent (geweest) e controleer dan altijd op tekenbeten. Ze kunnen zich overal vastbijten, maar hebben een voorkeur voor liezen, knieholtes, oksels, de bilspleet, de randen van het ondergoed, achter de oren en in de nek rond de haargrens. Vooraf insmeren conheceu een middel dat Deet bevat kan beschermen tegen beten.

Wie teken gesignaleerd heeft de erdoor gebeten é kan dit melden op de Tekenradarwaar ook te zien é waar teken voorkomen.

Bescherming

Bescherm uw lichaam com lange mouwen e lange broekspijpen. O Controleer entrou em operação em verwijder ze met een tekenpen of tekenkaart. Noteer de datum en beetlocatie op uw kalender, mocht er een verkleuring van de huid op de plek van de tekenbeet, die groter wordt, ontstaan. (deze kan tot drie maanden na een tekenbeet verschijnen) neem dan contact op met uw huisarts. Zij/hij kan u testen op de zieke van lyme.

READ  O medicamento para pressão arterial existente melhora o processamento de estimulação em crianças autistas

Clique na foto bovenste para meer fotos. Het nieuws furgão rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? como dan ook onze Página do Facebookvolg ons op Twitter de LinkedIn pt Instagram de krijg gratis onze dagelijkse de wekelijkse nieuwsbref. Propaganda operação rheden.nieuws.nl Bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen em mogelijkheden 06 – 4025 3846.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info