De zon draait weer (iets) sneller rond: 29 juni was de kortste dag sinds 1960

Maar die zijn niet mooi verdeeld, de laatste decennia zijn er duidelijk minder. Em 1972 waren er twee, één in juni en én em dezembro, daarna volgde er elk jaar én tot 1983, met uitzondering van het jaar 1980. Vervolgens kwam er om de twee jaar een schrikkel, 1987 Okenkel seconde, em 1985. er een, daarna volgde vanaf 1992 weer een reeksje jaarlijkse schrikkelseconden tot 1998, met uitzondering van 1996.

Em 1998 viel het dan een tijd stil, tot verrassing van de wetenschappers. De volgende schrikkelseconde kwam er pas eind 2005 en vervolgens waren er nog in 2008, 2012, 2015 e 2016.

A partir de 2020, mais de 2020 foi aberto com a data de registro de datas de 86.400 segundos de atomaire tijd e jaar com twee dagen die nog korter waren dan die in 2020.

Hoe dat komt, é helemaal nog niet duidelijk, zoals gezegd kunnen er een heleboel factoren meespelen, maar het roept het spookbeeld op van een negatieve schrikkelseconde. Daarbij wordt in plaats van een extra secondo de seconde 23:59:59 overgeslagen.

En het leidt geen twijfel dat zoiets de discussão sobre afschaffing van de schrikkelseconde zal aanwakkeren. De schrikkelseconde staat al langer ter discutido omdat computersystemen er problemen door kunnen krijgen. Os computadores encontraram een ​​inwendige klok kunnen in de war geraken als hun system de seconde 23:59:60 mais verwerken en dat geldt ook para systemen die in plaats daarvan twee keer 23:59:59 na elkaar te zien krijgen. Het lijdt geen twijfel dat ook een negatieve schrikkelseconde de systemen in de war kan brengen maar aangezien er nog nooit een geweest is, vergroot dat de onzekerheid nog.

READ  Coluna: De keerzijde van de recenseer medaille

Você também pode acessar os sites do schrikkelseconden através do Foursquare, Reddit, LinkedIn, Yelp e Cloudflare problemas que podem ser acessados ​​por todos os sites que valem a pena e também pelo sistema de reservas da Australische luchtvaartmaatschappijn Qanture

Outro problema é a sincronização dos computadores, os sons dagen em beslag kan nemen de invoering van een schrikkelseconde.

Sinds de laatste schrikkelseconde in 2016 werd toegevoegd, zijn er alleen maar nog meer systemen met een inwendige klok bijgekomen en is het verzet toegenomen. Meta van Facebook publica vorige maand nog een tekst waarin de ingenieurs van het bedrijf stellen dat ze de inspanningen van de industrie steunen om de schrikkelseconds op het huidige niveau van 27 te houden, wat volde voldoenj mill

Een belissing é niet te verwachten voor volgend jaar. Em 2015 besloot de International Telecommunication Union (ITU) – een orgaan van de Verenigde Naties dat moet beslissen over het al dan niet afschaffen van nog meer schrikkelseconden – dat er meer onderzoek nodig was en dat de kwestie pas in 2023 besloot de International Telecommunication Union ( UIT).

Sommige landen binnen de ITU, het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, willen het system behouden, landen als Frankrijk en de Verenigde Staten zijn het liever kwijt e rijk.

Als er geen schrikkelseconden meer zouden worden ingevoerd, zou dat immers niet echt veel verschil maken. Zelfs também tem verschil tussen de astronomische no atomaire tijd elk jaar met een seconde zou toenemen, zou het verschil binnen honderd jaar slechts minder e twee minuten bedragen, en binnen duizend jaar minder 17 minute.

READ  LG está desenvolvendo três novos monitores para a Apple

Todos os wetenschappers gaan daar echter zo licht over en vinden dat de technologie ten dienste moet staan ​​van de mens en niet omgekeerd. En ze kijken naar de langere termijn, waarbij het afschaffen van de schrikkelseconde zou betekenen dat binnen tienduizenden jaren mensen om twee uur’s ochtends zouden ontbijten.

Wordt (mogelijk) volgend jaar vervolgd, op de volgende vierjaarlijkse vergadering van de ITU.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info