De ziekenboeg puilt uit: deze renners zitten com kopzorgen para klassiekers | wielrennen

Voor de voorjaarsrenners staan ​​de weken van de waarheid voor deur, maar sommigen beseffen wellicht nu al dat ze hun ambities moeten bijstellen. Pech loert om elke hoek, maar ook virussen en infecções zijn alomtegenwoordig. De laatste rechte lijn van deze ruime tros verloopt alleszins niet van een leien dakje.

Nog voor het seizoen goed en well begonnen foi, zaten ze bij Quick Step-Alpha Vinyl al met de handen in het haar.

Julian Alaphilippe miste een ploegstage no Algarve, Kasper Asgreen pt Davide Ballerini moesten hun programma omgooien na een coronabesmetting en Tim Declercq kon meer dan twee weken niet fietsen door een ontsteking van zijn hartzakje. Zijn voorjaar é zo goed als volledig naar de vaantjes.

Vlak para as aberturas de fim de semana vielen er vooral Belgische slachtoffers. Dylan Adolescentes miste de Ruta del Sol na een coronabesmetting em schrapte ook de Omloop em Parijs-Nice. Zijn voorjaar bleef voorlopig beperkt tot 5 Koersdagen em Valência.

Tim Wellens kon zijn hoogvorm niet verzilveren in de Omloop Het Nieuwsblad, maar intussen vertoeft hij al weer no het peloton. In de Strade Bianche eindigde hij no top 10.

Set Vanmarke ontsnapte ook niet aan zijn klassieke afspraak met de pechduivel. Vanmarcke verscheen eind vorige maand op de valreep niet aan de start in Gent en stoomt zich op stage – Paris-Nice of Tirreno-Adriatico stonden sowieso niet op zijn schema – klaar voor de volgende afspraken.

Dylan Teuns está al een poosje afwezig.

Benoot wacht bang af, nieuwe deuk para Campenaerts

Wi Tadej Pogacar ziet vlammen, durft bijna niet te geloven dat de esloveno enkele weken geleden ook gegrepen werd door het coronabeestje.

Outros lotegenoten zijn minder fortuinlijk: Vincenzo Nibali névoa het volledige italiano luik, ploegmaat Alexej Loetsenko estude zijn kat naar Parijs-Nice.

Maar niet alleen het coronavirus speelt het peloton parten. Wielrennen gaat natuurlijk de mãos dadas com valpartijen en de Strade Bianche heeft wat dat betreft zijn sporen nagelaten.

Letterlijk e figuurlijk: Tiesj Benoot foi het zwaarste slachtoffer en skipte Tirreno-Adriatico. Zijn trainingsritjes van de voorbije dagen lijken bemoedigend en over 2 weken wil Benoot er weer staan ​​​​in Harelbeke, al dan niet na een stage op hoogte.

Gianni Vermeersch verbijt conheceu een geblutste tapete de pijn na Itália, Victor Campenaerts Lit Tirreno-Adriatico e todos os links liggen.

Zijn val in de Strade Bianche foi een extra aanslag op zijn pijnlijke ribbenkast, een overblijfsel van zijn pehrace in de Omloop. Normal zou hij vanaf vandaag weer kunnen trainen zoals het hoort.

Victor Campenaerts sukkelt conheceu pijnlijke ribben.

Duizeligheid na valpartij dwingt Trentin tot opgave

Na Itália konden selfiejagers ook niet aankloppen bij Matej Mohoric pt Tom Pidcock.

De Sloveense kampioen laat zijn wonden helen na smak op weg naar Siena, Pidcock verscheen er door een maagvirus zelfs niet aan de start. Een rentree em Tirreno-Adriatico foi uitgesloten.

Na Itália blijven ze voorlopig gespaard van een vloedgolf zoals em Parijs-Nice, maar ook Peter Sagan (covid em janeiro, grieperig na het openingsweekend, misselijk in Italië) pt Caleb Ewan (impedir na een lichte val) zijn al vroeger dan gepland naar huis.

Klein bier dus in vergelijking met wat er gisteren gebeurd está em Frankrijk. Liefst 18 renners daagden niet op bij de start van de 5e etappe.

Quick Step-Alpha Vinyl zit weer in the hoek waar de klappen vallen: Yves Lampaert kampt met sinusitis en zal wellicht moeten passen voor Milaan-Sanremo, ook Zdenek Stybar é dada.

Em het Belgische kamp hielden de bacteriën ook stop bij onder meer Amaury Capiot, Stan Dewulf em Jens Keukeleire.

Matteo Trentin zit ook al thuis, al waren er bij hem geen ziektikiemen in het spel. De italiano zou een hersenschudding hebben opgelopen na een zware smak em Paris-Nice.

Interpretação: Mathieu van der Poel

De lijst é bijzonder uitgebreid, maar kent zijn eindpunt nog niet. Vanochtend schaarde Jasper Philipsen zich bij de ziekenboeg na equipe zijn. Ook hij laat zijn lichaam rusten.

Rust, está tudo bem Sonny Colbrelli nodig tinha na de eerste dag van Parijs-Nice. Porta bronquite hield hij de rittenkoers beperkt tot die ene etappe.

Maar gelukkig é o niet overal kommer en kwel: Mathieu van der Poel lijkt klaar para zijn terugkeer. De wielerweek Coppi e Bartali (22-26 março) zou zijn seizoensdebuut worden.

Jouw ploeg ook aan de start?

Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Wielermanager van 2022!

READ  AO VIVO: KV Mechelen deve caçar o alvo pessoal de Bijker | Jupiler Pro League 2022/2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info