‘De Verraders’ eindigt conheceu onverwachte verbalizando en veel frustratie: “Is dat hier nu één grote kudde kalveren?” | televisão

televisãoHet ging er heftig aan toe aan de ronde tafel em ‘De Verraders’. Dirk Draulans deed vanavond een onverwachte zet en richtte zijn pijlen op ex-basketbalspeelster Ann Wauters também pode ser verificador. 95% zeker era a teoria hij van zijn. Intussen probeerde Astrid Coppens iedereen er tevergeefs van te overtuigen wie de echte verrader was.

“Het verhaal draait rond wagon 2, waar ik zelf deel van uitmaakte. Issam, Wendy e Sieg zaten no vagão 2. Anns naam is nog niet gevallen, behalve én keer. Porta Dominique”, aldus Draulans. “Dat geeft een reden aan zijn verdwijning. Minha análise é gebaseerd op het samenbrengen van feiten.” En dus zette Dirk de aanval in op Ann, gesteund door verrader Walter, die de groep over de streep wist te trekken. Maar wat bleek? Met Ann werd er opnieuw een bondgenoot verkeerdelijk naar huis gestuurd…

Kudde Kalveren

Dat tot grote spijt van Astrid Coppens, o verrader Walter op de hielen zit, maar niemand geloofde haar. “Dat hier nu én grote kudde kalveren die niets doen? Ben ik dan de enige stier?”, vraagt ​​ze zich af.

Wanneer ze gelijk blijkt te hebben over Ann, stormt ze kwaad weg van de ronde tafel. “Weg vertrouwen in de mensheid”, laat ze zich ontsnappen.

Dommerik

“Ik been een teamspeler”, verdedigde Ann zich nog in de aflevering. “En als je in een team werkt, zijn er heel veel krachten die soms stil werken. Maar er zijn ook andere krachten in een team die belangrijk zijn en af ​​en toe is dat jezelf opofferen. Dus als jullie me willen opofferen: doe het. Maar weet dan wel wie jullie verrader is morgen.”

READ  Stalmeester apresenta Andrew verhoord em zaak rond Virginia Giuffre | Realeza

Em ‘De Verraders – De Aftocht’, dat nu te zien é op VTM GO, trazendo Nicolas Caeyers Ann naar huis na een intens avontuur en blikt hij met haar terug op de voorbije dagen. Em auto krijgt Ann een videoboodschap van haar número 1 verrader: Dirk. Die brengt haar echter aan het twijfelen. “Ik ben er ook niet meer van overtuigd dat Dirk een verrader is. Maar als dat geen verrader é… Dirk, dommerik!”

Sieg werd vermoord

Er viel in de vierde aflevering van ‘De Verraders’ nog een onschuldig slachtoffer. Sieg werd verraders Walter, Loïc e Jamie-Lee uitgeschakeld nada que ele mesmo conheceu Astrid corcéis e mais rico Walter começou a denken.

“Het was te denken he”, reageert Sieg, “Ik ben een beetje te wild geweest en heb het spel door elkaar geschud. Ik hoop dat Maureen – waarvan ik geen 100% maar toch 99% zeker ben dat ze een bondgenoot is – het in handen neemt en dat ze de bondgenoten naar de overwinning brengt.”

LEES OK

Dirk Draulans bart van het zelfvertrouwen em ‘De Verraders’: “Vanavond speel ik een verrader naar huis”

Astrid Coppens voelde zich alleen tijdens ‘De Verraders’: “Ik werd door niemand gesteund”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info