De ruzie in een privéjet die leidde tot het einde van ‘Brangelina’: “Je kind ziet eruit als een f*cking Columbine kid”

Angelina Jolie e Brad Pitt, ooit het wedwijd geliefde echtpaar 'Brangelina'.

Angelina Jolie e Brad Pitt, ooit het wedwijd geliefde echtpaar ‘Brangelina’. © AP

Tijdens de ruzie die tot de scheiding van Angelina Jolie e Brad Pitt viu wel heel gemene worden tussen de twee wereldberoemde atores. Dat blijkt uit geheime FBI-documenten die bij onder meer NBC pt Correio diário país zijn. Pitt zou bijvoorbeeld gezegd hebben dat een van hun kinderen eruit ziet als iemand die in staat is om op een school iedereen dood te schieten.

Sobre o einde van Brangelina é al onmeetbaar veel inkt gevloeid. Daardoor weten wendertussen dat een zware ruzie aan boord van een privéjet em 14 de setembro de 2016 de druppel foi para o beroemde echtpaar. Wat tijdens die ruzie – naar verluidt was er alcohol bij betrokken – gezegd werd tussen Brad Pitt (58) e Angelina Jolie (47), foi niet helemaal duidelijk. Gelekte FBI-documenten brengen daar nu verandering in.

Volgens NBC News foi het verbale en fysieke ruzie, waarin Jolie haar toenmalige man er in eerste instantie van beschuldigde bier over haar gegoten te hebben in haar slaap. Het zou de hele vlucht lang geleid hebben tot ruzie, zowel onder de geliefden também conheceu enkele van hun zes kinderen. Jolie beweerde achteraf em een ​​verhoor bijvoorbeeld dat Pitt haar meegesleurd tinha naar het banheiro em haar daar door elkaar geschud tinha, terwijl hij haar hoofd en vervolgens haar schouders vasthield.

Slechte modeer

Tot viermaal toe zou hij vervolgens tegen het plafond van het vliegtuig geslagen hebben, terwijl hij riep dat zij een slechte moeder was en dat ze “dit gezin om zeep hielp”. Toen de kinderen haar vroegen de het met haar ging, zou Pitt dan weer geroepen hebben: “Neen, ze is niet oké, ze verziekt deze familie, ze is gek.” Toen een van de kinderen dat ontkende en rieep dat Pitt O problema era, liep die agressief naar het kind. Maar Jolie kon hem tegenhouden, zo blijkt uit de documentos do FBI. Ze liep daarbij verwondingen op aan haar tapete en elleboog.

Van een van de kinderen zou Pitt tijdens de ruzie ook gezegd hebben dat hij eruitziet também een ​​“f*cking Columbine kid”. Hij doelde dan op de schietpartij op een school in Columbine, waar vroeger gepeste leerlingen wraak name op hun schoolgenoten.

Zes dagen na bewogen vlucht vroeg Jolie de scheiding aan.

READ  Het geheime ontbijt van Pommelien Thijs en de luxe-escorte in Sven de Leijer: dit was 'De allerslimste mens ter wereld'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info