De ploeg van Bert De Backer em Sporza Tourmanager: “Van Aert no brainer, maar geen Pogacar” | gerente

“Eu tenho todas as seleções para o Tour Grondig Bestudeerd en kwam zo al snel tot 8 certitudes for puntengewin. Zeker Wout van Aert, Jonas Vingegaard e Jasper Philipsen stonden heel snel op mijn blad.”

“Van Aert não é um acéfalo. Hij maakt kans op punten in de openingstijdrit, de sprintetappes, maar ook de groene en misschien gele trui rond zijn schouders kunnen veel punten opleveren in het begin van deze Tour.”

“Als ploegmaat van Aert zou Vingegaard ook mee kunnen profiteren van het succes van de Belg. Você pode encontrar o Vingegaard que você pode encontrar em todos os melhores momentos de dez Tours ontpoppen. Hij kan Pogacar het vuur aan de schenen leggen in de bergen én é voor mij absoluut een kanshebber op het pódio em Paris.”

Voor de sprints heb ik Philipsen de voorkeur gegeven op Jakobsen. Ele fez isso com a Philipsen net als Mathieu van der Poel na nova Alpecin-Deceuninck-outfit rondfietst gaf para mij de doorslag.”

“De andere vijf name die snel op het blad stonden waren Vlasov, Pedersen, Powless, Van der Poel e Bardet. Die laatste lijkt misschien een minder para hand liggende keuze, maar tot zijn ziekte in de Giro heeft hij para mij wel bewezen dat hij opnieuw op het hoogste niveau kan wedijveren.”

Voor de resterende acht plekjes in zijn ploeg koos Bert voor renners die in zijn gen meer waard kunnen zijn dan de miljoenen die Hannes Tahon ze toegekend heeft voor dit spel.

“De goedkopere selectie in mijn ploeg zijn de renners die in mijn ogen op dit moment een goede vorm etaleren en op een perfecte dag veel punten kunnen opleveren. Het zijn ook renners waar het Grote publiek misschien niet meteen aan zou denken. Daar wil ik het verschil mee proberen made.”

READ  Herboren David Goffin mist 4 matchballen en plooit na geweldig gevecht tegen Rafael Nadal | ATP-Madri (Spa)

“Ik het het dan bijvoorbeeld over Guerreiro, Simmons, Powless e Cyriel Barthe. Die laatste, schrijf het maar op, zal je vaak terugvinden tussen plaats 10 and 20 in deze Tour.”

Tadej Pogacar mag e wel de absoluto topfavoriet zijn op gel, de Sloveen e je niet terug in Bert zijn ploeg. “Pogacar niet nemen é voor mij de grote gok om het verschil met al de andere deelnemers te kunnen maken.”

“Bij velen zal Pogacar de eerste man op het blad zijn, ik ga for blufpoker en houd rekening met het cenário dat hij parijs niet haalt. Nu nog zien of die keuze de komende drie weken goed uitdraait.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info