De MRI scan gebruiken om te weten te komen conheceu welke stofjes ze em voedsel de juiste kick bij u kunnen oproepen zodat u verslaafd raakt en bij hen blijft kopen

Wist u dat de vele grote voedsel Producenten verschillende wetenschappers in dienst hebben? Você não tem nada e onderzoek verrichten naar het gedrag, de lichaam reactie van mensen na het consumeren van hun producten. Zo zetten ze nieuwe no supermercado em veroveren ze mensen door hen verslaafd te fez aan hun producten. Dat maakt dat ze zeker zijn van hun investeringen en dat hun nieuwste product ook daadwerkelijk echt gekocht zal blijven worden eenmaal geproefd ervan.

Wetenschappers em todos os fabricantes, Procter & Gamble na Nestlé são testados em letras masculinas e em todos os itens de sua preferência, ou seja, reageren em todos os seus produtos. Welke extra stoffen ze eventueel moeten toevoegen om dat effect te krijgen wat ze zoeken. Maak het verkoopbaar! Het enigste doel hiervan é om zeker te zijn dat hun product en de stofjes hierin ook de juiste gebieden in hersenen weet te bereiken. Zo zijn ze echt zeker de sucesso em verkoop. Dat het betekend dat ze daarmee de mensen en hun kinderen verslaafd feito deert hen total niet.

De mens é geen geheim meer voor het bedrijfsleven en industrie

De mens word onde de loep gelegd en ontrafelt, alleen é niet para medisch onderzoek maar ook para onderzoek naar het verkrijgen van macht over u en uw aankoopgedrag. Waarmee kunnen we de mensen aan ons binden/ zorgen dat ze verslaafd worden aan onze producten en diensten. En dat doen ze dan ook gretig. Dit komt door wetenschap over hoe wij functioneren, door hersen onderzoek. Dus letterlijk de MRI scan in met proefpersonen. Nu snappen we iets meer waarom uw kinderen zoveel Chips willen eten, graag Cola drinken, en juist dit specifiek sausje lusten ook geeft het at meer zicht waarom we heel veel van deze snoep op kunnen eten? Dat komt omdat het is uitgedacht op based van onderzoek, het is zo doordacht met maar een doel dat ze er zo veel mogelijk van kunnen verkopen. Temos ainda ondertussen zoveel van bewerkt e doordacht voedsel dat de mensheid na terra da Unilever, procter & Gamble e não een handjevol e outras multinacionais que produzem massaal kunnen aanbieden ziek e onderweg naar ziekte is. De zgn welvaarts ziekte heeft zijn oorsprong in de schappen van de supermarkten.

READ  Ik dacht dat mijn dochter een grapje maakte toen ze zei dat ze haar benen niet kon voelen – toen stortte mijn weld in

De mensen worden dodelijk ziek gemaakt alleen door het gerommel met ons voedseeu

Uit de vele onderzoeken blijk ook daadwerkelijk dat sinds 1960, sinds we zo extreem veel voorbewerkt voedsel zijn gaan eten welke vol zitten met bakken suiker, E stoffen, smaa kechleversturst. De zogenaamde welvaart ziektes rijzen de pan uit. Chronische ziektes verschijnen ter tonelen terwijl we die 60 jaar hiervoor zelden zagen bij mensen. Nós denken dan aan allerlei kankers, hart en vaat ziektes, diabetische, Alzheimers, MS, obesitas e nog een reeks van enge chronische ziektes. Haast alles é diretamente terug the geleiden naar het consumerend van Voorbewerkt supermarkt voedsel die alleen om het the kunnen verkopen vol gestopt zijn met allerlei for het lichaam onnodige toevoegingen.

Mr. scans worden ingezet uw hersenen te verkennen

De MRI scan kennen nós uit de medische wereld , waarvoor ze van oorsprong ook ontwikkeld zijn. Het zijn apparaten die ervoor zorgen dat we een kijkje kunnen nemen in ons lichaam oa in hersenen. Het geeft van die photo,s waar de organen op te zien zijn. De wetenschap kan conheceu zo een MRI letterlijk em ons lichaam mee kijken ho we reageren op sommige stoffen en invloeden. Meer kennis over hoe onze hersenen functioneren is your voedsel Producenten Zeer Interessant. Hiervoor huren zij wetenschappers in die er mee aan de slag gaan om dat haarfijn voor hun uit te zoeken. Zo onderzoeken ze oa ons serotonina do sistema de dopemina. Ze kijken ernaar hoe ze met stofjes dit system kunnen activeren. Além de mecanismos de zijn die bepaalde stoffen aanmaken die er voor zorgen dat we ons veel gelukkiger gaan voelen. Dus wanneer u iets eet van een bepaald merk en u zich daardoor bewust/onbewust gelukkig voelt dat weet de Producent dat de kans levens groot é dat u het weer opnieuw wilt uitproberen. Dat maakt u verslaafd en erger nog é dat als mensen te veel van dit system gebruik maker er schade optreed en de mensen eigenlijk niet meer zo gelukkige kunnen worden zoals het zou horen. Dat schijnt Unilever e simultaneamente niet te deren.

READ  Verdwijnen van zenuwbanen in hersenen oorzaak MS-symptomen

Kan u producten weerstaan ​​als u ongemerkt er ernstige verslaafd aan bent geworden?

Nee dat kan u niet, u bent immers een mens. U kan ervan af blijven als u misschien weet dat het gevaarlijk is maar weet u het niet dat het verslavend is dan zal u dat onopgemerkt blijven consumeren. Wat betekend voor de bedrijven dat u er van zal blijven kopen. Maar hoe zit het conheceu mijn en uw kinderen ? Kunnen die zich goed beschermen tegen deze verborgen verslavingen? Nee dat kunnen ze niet. En wist u dat er heel veel ziektes bij onze kinderen ontstaan ​​waardoor ze jong en vooral mais tarde em het leven in levens gevaar zullen komen. Obesitas é er een van, suikerziekten een ander. Zijn het luie kinderen? Zijn het vraatzuchtige kinderen? Nee dat zijn het niet maar het zijn kinderen die verslaafd zijn gemaakt door of voedsel Producent, door wetenschap en slimme tactiek, door of Unilevers van deze wereld.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info