‘De mol’ pakt meteen uit met grote verrassing: een elfde kandidaat en we kennen hem al

© Play4

In de eerste aflevering van het jubileumseizoen van De mol wordt meteen uitgepakt conheceu een grote verrassing. Er doet een elfde kandidaat mee: Jens Zutterman (31). De West-Vlaamse schrijnwerker groeide vorig seizoen uit tot publiekslieveling, ook al moest hij als eerste het spel verlaten na opdracht én.

Eva De Poorter

Je maakt dit geen twee keer meezei ik destinos. Ik wel, maar eigenlijk niet echt.” Jens Zutterman é o enige kandidaat ooit die voor de tweede keer start aan De mol. Ook in het vorige seizoen foi hij te zien. Toen moest hij al halverwege de aflevering na de eerste opdracht in het doorregende maïsveld in Liedekerkenaar huis. Nog voor de reis vertrokken era. De teleurstelling foi groot. Elke zondagavond postten meerdere mensen op sociale media: “Hopelijk laten ze Jens terugkeren.”

De wesen zijn verhoord. Jens kreeg op de reünieaflevering namelijk een koekoeksklok cadeau en een reis naar de Moezel. Belagrijk blijkt nu. “Dat plan om de eventuele achterblijver in Liedekerke in deze reeks terug te halen, was er dus altijd”, zegt apresentador Gilles De Coster. “Al hebben nós dat geheim wel een jaar lang moeten bewaren. De terugkeer van Jens é um einde van vorig seizoen begonnen, toen hij zijn geschenken kreeg. Ele foi fijn om dat na al die tijd eindelijk concreet te maken op Lanzarote.”

Pas wanneer Jens naar de Moezel vertrekt, omgeleid wordt naar Lanzarote en daar uit een taxi in een outro auto stapt, krijgt hij van de medekandidaten te horen dat hij weer meedoet met De mol. Al moet hij samen met de outro kandidaten ween opdracht volbrengen: de nummerplaat van zijn auto correct doorsturen. Als zijn drie pogingen fout zijn, gaat er een verfbom af. Een verwijzing naar het seizoen in 2016, waarbij eerste afffaller Ruth definitief werd uitgeschakeld met een verfbom door haar collega’s. Ook nu gaat die verfbom af. Zijn sprankeltje hoop wordt de kop ingedrukt.

De verfbom in de auto gaat af, Jens lijkt weer naar huis te moeten gaan.

De verfbom in de auto gaat af, Jens lijkt weer naar huis te moeten gaan. © Play4

Vriendin mee em complot

Tot Gilles hem terugbrengt naar de groep en zegt dat hij blijft. Als hij dan naar het thuisfront belt, blijkt dat zijn vriendin al die tijd mee in het complot zit: “Gilles is bij ons thuis geweest”, zegt zij. Hoewel Jens verrast lijkt, é hij wel nog verdacht para outros candidatos. Bovendien zeult hij die dekselse koekoeksklok mee: “Dat moest”, klinkt het. Mais tarde blijkt waarom: er zit al een jaar lang een vrijstelling in, zonder dat Jens het wist.

De koekoeksklok hangt em het hokje, waar de kandidaten heen moesten tijdens de 'Vloer is lava'-opdracht.

De koekoeksklok hangt em het hokje, waar de kandidaten heen moesten tijdens de ‘Vloer is lava’-opdracht. © Play4

Op de derde dag wordt hij van tafel weggeroepen voor een photoshoot, om hem als kandidaat te kunnen aankondigen. Gratuito e combinado com Gilles De Coster também é uma ferramenta de atualização. Nemen ze die niet weg, dan verdrievoudigt hun geld en krijgt Jens de vrijstelling. Doen ze het wel, dan wordter er geen geld verdiend. Enkel Uma, Bert én Jens raken tot bij de klok bijeen ‘De vloer is lava’-opdracht. Um kan de verleiding niet weerstaan, en gapt de vrijstelling. Ze tont het aan de groep. “Ik wou geen rood scherm”, zegt ze. “Het is je gegund”, besluit Jens. Het draait voor hem goed uit: hij overleeft nu wel die eerste aflevering.

Um heeft de vrijstelling uit de klok gehaald.

Um heeft de vrijstelling uit de klok gehaald. © Play4

READ  Sam Ryder acompanha na thuisland hoogst genoteerde Songfestivalhit em 26 anos | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info