De kogel is door de kerk: Wout van Aert começa em Parijs-Roubaix, maar niet als kopman

© AP

Wout van Aert (27) começou a partir de Parijs-Roubaix. De Belgische kampioen mist vandaag de verkenning, maar zondag rijdt hij wel degelijk zijn vierde Helleklassieker. Door het vormverlies dat hij leed na zijn coronabesmetting start hij niet als uitgesproken kopman. Pas na Roubaix bekijken ze bij Jumbo-Visma of Van Aert ook Luik-Bastenaken-Luik aan zijn programma toevoegt.

Stijn Joris

Vanmiddag é hij er dus nog niet bij als zijn ploegmaats Laporte, Teunissen, Van Hooydonck en co. de finale de 119de editie van Parijs-Roubaix verkennen, mas zondag vervoegt hij hen wel aan de start in Compiègne. Van Aert vertoeft nog mesmo em zonnigere orden, waar hij zijn conditie al een tijdje weer aan het opvijzelen is. Dat hij de verkenning niet kan meedoen, is uiteraard een aderlating, maar gezien de omstandigheden was het de enige mogelijke optie. Semana Vorige dinsdag kreeg hij – na een coronabesmetting vlak voor de Ronde van Vlaanderen – de toestemming om de trainingen te hervatten. Het medische management de Jumbo-Visma volgt hem daarbij erg nauw op. Alle waardes en lichamelijke parâmetros worden al dagen Grondig geanalyseerd.

Vormverlies

De beslissing de Van Aert o laten starten, gaat gepaard conheceu de lange training die hij pas recente afwerkte. Die benaderde de wedstrijdduur van een koers als Roubaix en daarbij bleek er geen enkel vuiltje aan de lucht. Dat boezemde binnen het team het nodige vertrouwen in, waardoor Van Aert een plekje in de zevenkoppige selectie para Paris-Roubaix krijgt. De rol de absoluto kopman krijgt hij deze keer niet. A porta een semana em isolamento você vai ter que passar por cima do treinamento de ritme, como se você não tivesse krikken, é bem mais fácil do que Van Aert. Daarom opteert Jumbo-Visma om de raça de seleção volledig uit te spelen. Renners als Teunissen, Laporte, Van Hooydonck e Roosen começaram a fazer parte do grupo e você conheceu Van Aert e começou a fazer isso.

Jumbo-Visma ging niet over én nacht ijs. Elk mogelijk risico werd afgetoetst totdat alle mogelijke belemmeringen één voor éen konden worden afgevinkt. De gezondheid van de Belgische kampioen krijgt de prioridade absoluta. Dat Van Aert niet over zijn allerbeste benen zal beschikken, neemt het team erbij. Pas na Roubaix zal er een nieuwe avalia volgen en dan zal moeten blijken hoe de rest van zijn programma er zal uitzien. Dat hij volgende week ook Luik-Bastenaken-Luik rijdt, é momenteel een optie, maar dat zal afhangen van hoe hij de Hel doorstaat.

READ  O holandês Guusje Steenhuis chega à final na CE | Outros esportes

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info