De Knokke-look está ultrapassado, zo knopen jongeren anno 2022 hun trui: “Elke generatie heeft zijn eigen manier” | Nina

Ok in de zomer é het clima agradável, zeker conheceu zo’n wisselvallig klimaat als het Belgische. Wie zich straks geen blijf weet met zijn trui, kan een voorbeeld nemen aan onze jeugd. Zij dragen het stuk corcéis vaker gekruist sobre hun bovenlichaam. Nee, niet zoals de Knokke-look – te burguês, te boomer – maar op hun eigen manier. Modejornalista David Devriendt legt uit hoe, en kadert de trend. “Porta de tendência van de heuptasjes zijn jongeren het gewoon geworden om iets op hun borst te dragen.”

Als je straks op vakantie bent of in de stad wandelt, moet je er maar eens op letten. De het nu is op de modeweken van Parijs en Milaan, in het straatbeeld, op festivals en zeker ook op social media: we zien dat het heer helemaal hip is om je trui geknoopt rond je heen te dragen. Nós denken dan meteen aan de typische Knokke-look met de trui op de schouders, maar daar daar trekken trendgevoelige jongeren hun neus voor op. Nee, de caminho a percorrer é geknoopt op hun borst met een mouw over de schouder e de outro lado do braço. Também ze zichzelf empakken e presenteren als een cadeautje. TikTok staat volt com stylingvideos e hacks para knoop perfeito.

Je trui als pantser de harnas

A tendência de suéter e acessórios é helemaal niet nieuw. Todos os anos de 2015 nós temos o braço no op de borst verchijnen de celebridades e influenciadores são os que vão querer todos os outros anderen e hun status als stijlicoon willen verzekeren. Jongeren zien dat hun feed en voelen zich geïnspireerd. Voor hen is het ook een manier om zich te onderscheiden – todas as pessoas que você quer saber coole leeftijdsgenoten maar ook van hun ‘ouderwetse’ ouders. Mama e papai die hun trui lichtjes draperen rond hun nek? Daar halen ze hun schouders voor op. Vastbinden rond je middel dan maar? Dat werkt hen op de heupen. Vivemos toch niet meer nos anos oitenta?

READ  Site americano verklaart de Queen “per ongeluk” dood: “Beschamende situatie, veroorzaakt door stagiair” | Realeza


Citar

Het lijkt well alsofer met elke nieuwe generatie een andere manier van truien knopen opduikt.

Modejornalista David Devriendt

Het lijkt well alsofer met elke nieuwe generatie een andere manier van truien knopen opduikt. Enkele seizoenen geleden estava na moda om een ​​trui heel losjes te draperen over slechts één schouder en daarmee de straat op te gaan. Praktisch foi het niet echt. Het zomaar op een loopen zetten, bruuske bewegingen of ermee gaan skaten (een favorito hobby van jongeren) hoefde je er alvast niet mee te proberen. Een lang live foi die look dus niet beschoren.

(Lees verder onder de foto.)

Bij het Deense luxebel Heliot Emil © Getty Images

De stylingtruc conheceu de ene mouw sobre de schouder e de outro lado de braço heeft meer toekomstpotentieel. Zo é je trui de suéter stevig aangesnoerd, também een ​​soort pantser de harnas. Misschien é net dat extra laagje wel een reden van de stijgende populariteit. Trendwatchers verkondigen al jaren luidop dat laagjes een toort van mode-antwoord zijn op onze hang onar comfort en zekerheid. Als een quente dekentje dat je sobre je heen slaat. Het klinkt misschien vergezocht, maar mode é nu eenmaal pura psicologia.

(Lees verder onder de foto.)

Influenciadora Sue Giers

Influenciadora Sue Giers © Getty Images

Heuptasjes zetten de trend in

Een outra reden para a tendência está crescendo. Na stelselmatige blotstelling aan de bijzondere look gaan steeds meer jongeren overstag. Ok zijn ze het intussen al heel gewoon om iets op de borst te dragen. Met dank aan de imenso revival van de heuptasjes, intussen ook al enkele jaren geleden. De onmisbare basic uit de jaren negentig werd in de vorige eeuw vooral gedragen ter hoogte van het schaambeen of achterwerk. Vandaar ook zijn grappige Angelsaksische benaming, fanny pack (fanny é gíria para vagina en billen, red.).

Met de revival van all things 90s kwam het heuptasje in 2018 weer op de proppen, in the meest uiteenlopende gedaantes. Opnieuw werd het nog altijd massaal gedragen rond de middel, maar steeds ook meer over de borst. Zoals e tas crossbody, e também um pouco de calças extras. Veja os influenciadores zoals Kendall Jenner e Hailey Bieber e o glansrol no início e na promoção do hype. En dat bij zowel vrouwen als mannen, quer het heuptasje (de moeten we eerder spreken van ‘borsttasje’) é volledig uniseks en wordt los van gender mesmo vaak over de torso gedragen. Het bewijst enkel maar hoe mannen- en vrouwenmode groeiend naar elkaar toe convergeren. De ‘No Gender’ – supondo implicações grosseiras, tot zelfs in de kleine detalhes e roupas onze. Zoals hoe jongens en meisjes op dezelfde manier hun trui knopen bijvoorbeeld.

(Lees verder onder de foto.)

Duitse topinfluencer Gitta Banko

Duitse topinfluencer Gitta Banko © Getty Images

“Puro aandachtstrekkerij”

Bovendien é o look ook heel democratisch, zeker in deze tijden van inflatie. Het leven é al duur genoeg. Maar je favorite trui heb je sowieso en het kost je niets. Behalve misschien wat tijd en moeite om de basics onder de knie te krijgen. Ook daar bieden social media soelaas. No YouTube, Instagram e TikTok, há mais vídeos de genoeg com estilos de hacks para o visual ‘trui-op-de-borst’. De mogelijkheden van hoe je je trui exact knoopt op je borst, zijn zeer uitenlopend. Alles hangt af van de toewijding die je erin wil steken.

(Lees verder onder de foto’s.)

Op de Milanese modeweek em junho de 2022

Op de Milanese modeweek em junho de 2022 © Getty Images

Imagens Getty

© Getty Images

Sommigen kruisen de mouwen én keer, calcanhar indiferente. Anderen leggen er een complexe knoop in. Net zoals er in het zeilen tal van knopen zijn, gaat hetzelfde op for het strikken van truien. O TikTok gaat vooral de methode viraal waarbij de mouwen zo mooi worden geknoopt en weggewerkt dat het lijkt alsof je een soort ‘doosje’ krijgt. Em enkele stappen leia je het zelf volgens de regels van de kunst. Eerst plooi je de sweater, daarna gooi je één mouw over de schouder, e de outro lugar onde está oksel. Ter hoogte van je borst sla je ze over elkaar en moffel je gewiekst de mouwen weg.

Lijkt ingewikkeld op het eerste gezicht? Zie het een beetje als een das of zijden sjaaltje knopen. Dat vergt ook wat oefening en geduld, maar eens je de truc te pakken hebt, is het kinderspel (dica: de spiegel is je beste vriend). Weet ook dat niet iedereen je zal bewonderen om je nieuwe look. De trui op de borst heeft, zoals zowat alles in het level, zijn rabiate voor- en tegenstanders. De comentar o vídeo do TikTok, loopen heel sterk uiten. Van ‘geniaal’, ‘origineel’ en ‘aangename afwisseling om een ​​sweater te dragen’ tot ‘pure aandachtstrekkerij’, ‘belachelijk’ en ‘gekker moet het niet worden’. Maar laat dat de pret vooral niet drukken. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!
Ver:

Luchtig gekleed naar kantoor zonder er als een vakantieganger uit te zien? Dicas de estilista geeft

Waarom betalen sommige mensen 500 euros por een vissersmand? “Een merk dat geen rieten tas heeft, mist een boel inkomsten”

443 euros para een portie frietjes? Deze handtas é perfeito om de Nationale Feestdag te vieren

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info