De klopjacht é geopend: hielp hulpsherrif moordverdachte ontsnappen onder dwang of uit verliefdheid?

Vicki White (56) é uma xerife de 25 anos no condado de Lauderdale no início e na cidade de origem. Vrijdagochtend verliet ze de gevangenis in haar dienstvoertuig om Casey Cole White, dezelfde familienaam maar geen familie, naar de rechtbank te brengen. Hij moest zich aanbieden voor een psychiatrisch onderzoek.

Maar op de rechtbank wisten ze helemaal niets van die afspraak, zo bleek achteraf. No bovendien, conheci o wist Vicki White goed genoeg dat ze de regels overtrad. Want om zich conheceu zo een crimineel buiten de gevangenis te verplaatsen, mais ze zich door minstens twee collega’s laten vergezellen. Este é o procedimento de vigilância que foi desenvolvido e não foi desenvolvido por Casey Cole White em 2015. Hij wilde toen een cipier gijzelen, maar dat kon hem worden belet.

Zowel tegen Casey Cole White também tem Vicky White loopt nu een arrestatiebevel.

Anderzijds gaat de gevangenisdirectie ook niet vrijuit. De hulpsheriff morreu em de Lauderdale County Jail onde meer veranwoordelijk foi para overbrenging van gedetineerden, kon zonder probleem buitenrijden met de moordverdachte op de achterbank. Tegen alle veiligheidsprocedures in dus.

Volgens Sheriff Rick Singleton foi morto por hulpsheriff White mais tarde morreu dag teruggevonden bijeen winkelcentrum. Open plek die niet gefilmd wordt door veiligheidscamera’s, zodat het nog onduidelijk is of ze daar overgestapt zijn in een ander voertuig. Wellicht bem. Vanaf daar stopt alce spoor.

Alle middelen zijn ingezet om jacht te maken op het duo. Er é zelfs een pertencendo a 10.000 dólares uitgeloofd para a informação sobre o valor de kan leiden tot de arrestatie van de voortvluchtige crimineel. E o spoor spoor kan brengen van de hulpsheriff van wie momenteel niet geweten is of ze zich liet overhalen om Casey Cole White te helpen ontsnappen, dat ze door hem bedreigd werd. Em dat geval houden speurders er rekening mee dat ze niet meer in leven is.

READ  Existem mais estátuas de animais em Londres do que as famosas ...

Sheriff Singleton zegt dat niemand binnen het korps kan geloven dat hulpsheriff white het uit eigen beweging zou gedaan hebben. Ze era plichtbewust en werd op handen gedragen door de collega’s. Ze was binnen het korps zelfs al verschillende keren verkozen tot werknemer van het jaar.

Maandag zijn zelfs de laatste beelden van hem in de gevangenis vrijgegeven, gemaakt porta bewakingscamera’s. Dat gebeurt zelden of nooit. “Mas nós nos valemos dat als nós hulpsheriff White willen vinden, dat nós geen tijd mogen verliezen”, zegt xerife Rick Singleton.

Frances, de 88 jarige moeder van hulpsheriff White, kan e wil niet geloven dat haar dochter zich zo heeft laten manipuleren door een crimineel en vreest to haar leven. “Ze era um profissional de topo aberto em zou zich nooit laten overtuigen. Zelfs niet wanneer ze onder druk werd gezet. Dat gebeurde in het verleden al vaker. Maar ze ging er nooit op in.”

De ontsnapte crimineel met wie ze op pad is, is in ieder geval geen doetje. Olá, os volumes do US Marshals Service em setembro de 2020 foram recebidos por 58 pessoas de Connie Ridgeway em sua própria casa em Rogersville. Maar op zijn strafblad stond voordien al een waslijst van feiten. Hij zou normal niet meer vrijkomen.

Verliefd op gdetineerden

Los van wat er uiteindelijk precies is gebeurd, zou het alleszins niet de eerste keer zijn dat een vrouwelijke cipier verliefd wordt op een gedetineerde.

Em 2009 werd in Vorst een vrouwelijke cipier ontslagen nadat ze in een cel betrapt werd terwijl ze seks conheceu Adam Giza, de 20 jarige Pool die Joe Van Holsbeeck doodstak voor zijn mp3-speler.

Em de gevangenis van Brugge namen em 2010 twee vrouwelijke cipiers ontslag omdat ze passioneel verliefd werden op een gedetineerde.

Em VS, foi encontrado por Joyce Mitchell em 2015, dat ze twee zware criminelen uit de Amerikaanse Clinton Correctional Facility hielp ontsnappen. Em bevroren pakken gehakt smokkelde ze ijzerzagen de gevangenis em waarmee Richard Matt e David Sweat een gat maakten in de stalen muur van hun cel. Door te bekennen, vervielen e klachten tegen haar wegens seks com gedetineerden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info