“De ‘jour de gloire’ van een onopvallende rouleur”: Franse kranten hadden krachttoer van Yves Lampaert duidelijk niet zien aankomen | Volta da França

Volta da FrançaYves Lampaert começa vandaag no het geel em de Tour de France. Dat had de West-Vlaamse boerenzoon niet verwacht en de Franse pers duidelijk ook niet. Allemaal hebben ze lof voor de krachttoer, maar ze spreken toch vooral over een surpresa. “Dit voorspellen foi geen Belgenmop geweest, maar toch bijna…”

Volg HIER ao vivo de tweede etappe van de Tour de France

L’Équipe: “De ‘jour de gloire’ van een onopvallende rouleur”

O Sportkrant L’Équipe é uma opção de voo para um encontro com Jorge Sampaoli no voetbalclub Olympique Marseille e também com o jogador Igor Tudor. Maar ook Yves Lampaert krijgt een proeminente plek. L’Équipe levantou-se sobre “een gigantische verrassing”.

“Hij heeft ervoor gezorgd dat alle pronostieken gisteren voor de vuilnisbak waren”, clique aqui. “Het gezicht van Wout van Aert zei eigenlijk voldoende toen Lampaert over de streep reed. Hij tinha ook niet verwacht dat zijn landgenoot hem van het geel zou houden. Dat de weg em Kopenhagen na passagem do snel favorito foi opgedrogd, hielp Lampaert om zijn eerste zege ooit in de Tour te pakken. Era de ‘jour de gloire’ van een onopvallende ‘rouleur’. Parijs-Roubaix winnen is zijn droom, maar het is dus in de Tour dat hij de voorlopig beste dag uit zijn carrière heeft beleefd. En dat voor een boerenzoon – Lampaert é zeer trots op zijn roots. Mui.”

Capa do L’Équipe. © L’Equipe

Le Parisien: “Dit voorspellen was geen Belgenmop geweest, maar toch bijna…”

Bij Le Parisien staat Lampaert nog iets op de cover e bij L’Équipe. “Eerste gele trui, eerste verrassing”, omschrijft de krant het. “De naam van Lampaert vór de start naar voren schuiven als winnaar was geen Belgenmop geweest, maar toch bijna. kloppen, moet je héél sterk zijn. En dat was de 31-jarige werkmier van Quick.Step. hij het moeilijkste al gedaan had. Hij was sneller dan Ganna, Pogacar en Küng. Maar dan kwam er nog die ene landgenoot.

De capa de Le Parisien.

De capa de Le Parisien. © Le Parisien

Le Dauphiné Libéré: “Van een opgemerkte rentree gesproken”

Ook Le Dauphine Libére windt er geen doekjes om. “De verrassing Lampaert”, screjft de krant bijeen grote photo van Lampaert op de voorpage. “Wij verwachtten Wout van Aert, verwachtte Wout van Aert, mas ver dus een outro Belg. In de regen en voor de ogen van duizenden Denen foi hij sneller dan alle tijdritkanonnen. Hij klopte de beste renners van de wereld en dan verdien je alle lof. ‘t Was van 2019 geleden dat hij de Tour nog reed – van een opgemerkte rentree gesproken. Lampaert kreeg in de selectie de voorkeur op onder anderen Julian Alaphilippe en toonde nu al dat dat een goeie beslissing was van de ploeg.

Capa de Le Dauphiné.

Capa de Le Dauphiné. © Le Dauphiné

Le Figaro: “Hij moest zichzelf in de arm knijpen”

“Yves Lampaert zorgde voor sensatie toen hij over de aankomst reed”, schrijft Le Figaro. “Liefst vijf seconden sneller was hij dan Wout van Aert, wie had dát verwacht? Akkoord, het wegdek was all iets droger, maar de zestig renners na Lampaert kregen nóg betere omstandigheden voorgeschoteld. En niemand kwam ook maar in de buurt van zijn tijd. Lampaert, een boerenzoon die overigens ook een zwarte gordel heeft in het judo, moest zichzelf in de arm knijpen. Zijn hoofd stond op ontploffen.”

Capa do Le Figaro.

Capa do Le Figaro. © Le Figaro


VIAGEM AO VIVO. Krijgen we waaiers vanaf de tussensprint? – Steels verlaat Tour met corona, al zeker zeven positieve gevallen binnen Quick.Step-ploeg

BEKIJK. Van de dubbele val van Bissegger tot de verrassende knaltijd van Lampaert: de hoogtepunten van de openingstijdrit in de Tour

READ  Vertonghen en Benfica worden door Porto uit Portuguese beker gewipt | votação Portugal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info