De Centers for Disease Control and Prevention zeggen dat het aantal gevallen van apenpokken in de Verenigde Staten de afgelopen week meer dan verdubbeld is tot 20

De Verenigde Staten hebben volgens de Centers for Disease Control and Prevention 20 bevestigde of vermoedelijke gevallen van apenpokken in een poging om pati?

De algemene gezondheidsrisico’s voor het publiek blijven voorlopig laag, zei Dr. Jennifer McCuston, e CDC-funcionários. De meeste Amerikaanse patiënten hebben een geschiedenis van internationale reizen en hebben het virus waarschijnlijk opgelopen in het buitenland, zei McCuston, maar het virus kan zich lokaal verspreiden.

“Er kan sprake zijn van overdracht door de gemeenschap, daarom willen we onze monitoringinspanningen echt vergroten”, vertelde McCuston aan verslaggervers tijdens de oproep van vrijdag. “We willen clinici echt aanmoedigen dat als ze uitslag zien en ze zich zorgen made dat het apenpokken kan zijn om door te gaan en dat te laten testen,” zei ze.

Op dit moment lijkt er echter een groter risico te zijn voor homo- en biseksuele mannen. Van de 17 pacientes com informações detalhadas sobre os Centros de Controle e Prevenção de Doenças, zei McCuston, identificando 16 pacientes com zichzelf als MSM. Iedereen kan apenpokken oplopen door nauw fysiek contact en de CDC sluit de monitoramento de todos os groepen in de Verenigde Staten af. De volksgezondheidsautoriteiten werken echter aan het vergroten van het bewustzijn in de LGBTQ-gemeenschap, zei McCuston.

“Onze prioriteit is om iedereen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen om hun gezondheid en de gezondheid van hun gemeenschap te beschermen, geleid door de wetenschap,” zei ze.

McQuiston zei dat er geen sterfgevallen door apenpokken zijn gemeld tijdens de huidige uitbraak in de Verenigde Staten of Europa. Ze voegde eraan toe dat alle patiënten ofwel in herstel zijn de al hersteld zijn. Volgens de Centros de Controle e Prevenção de Doenças é de West-Afrikaanse apenpokkenstam de oorzaak van de huidige uitbraak, o minder ernstig é dan een outro stam die bekend staat als het Congobekken.

READ  Não imune à passagem de Corona e do código negro: `` Estou apenas ficando mais confiante '

Veertien van de 17 patiënten die gedetailleerde informatie verstrekten, hadden volgens de CDC een geschiedenis van internationale reizen naar 11 verschillende landen in de 21 dagen voordat ze sintoma ontwikkelden. McCuston zei dat de andere drie patiënten ofwel contact hadden met bekende gevallen of niet wisten hoe ze het virus hadden opgelopen.

De huidige uitbraken van apenpokken zijn ongebruikelijk omdat ze voorkomen in landen in Noord-Amerika en Europa waar het virus meestal niet aanwezig is. Monkeypox-infectie komt meestal voor in afgelegen gebieden van West-en Centraal-Afrika, waar het virus zich vaak van knaagdieren op mensen verspreidt.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft meer dan 550 gevallen van apenpokken vastagesteld in 30 landen, waarvan de meeste in Europese landen. De plotselinge opkomst van gevallen van apenpokken in verschillende landen geeft aan dat het virus zich al enige tijd onopgemerkt buiten West-en Centraal-Afrika verspreidt, zei WHO-directeur-generaal Tedroseye Adensiet woefer genconijès.

McCuston zei dat sommige gevallen van apenpokken in de Verenigde Staten misschien onopgemerkt zijn gebleven, maar de CDC gelooft niet dat het virus zich lokaal wijd verspreidt.

Het Centrum para Ziektebestrijding zei: Mensen conheceu um bevestigde de vermoede apenpokkeninfectie Om thuis te isoleren totdat de lokale of staatsgezondheidsafdelingen anders zeggen. As pessoas encontraram een ​​bevestigde infectie moeten in isolatie blijven totdat de huidlaesies die kenmerkend zijn para ziekte volledig zijn verdwenen, de korst is afgevallen een nieuwe huidlaag is gevormd.

Monkeypox começou meestal com sintomas griepachtige zoals koorts, hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen, vermoeidheid e gezwollen lymfeklieren. Dan vormen zich laesies op het lichaam en het virus verspreidt zich voornamelijk door huidcontact met deze laesies. Em acht gevallen in de Verenigde Staten verscheen de uitslag voor het eerst op de geslachtsdelen of het perianale gebied. Monkeypox kan zich verspreiden via ademhalingsdruppeltjes também een ​​persoon laesies in hun keel of mond heeft, maar het wordt niet zo gemakkelijk overgedragen.

READ  Bijna vijftig nieuwe gevallen van apenpokken erbij em Nederl...

“De uitslag veroorzaakt door het apenpokkenvirus kan zich wijd door het lichaam verspreiden of zich in gevoelige gebieden zoals de geslachtsdelen bevinden. Het kan erg pijnlijk zijn en sommige patiënten hebben gemeld dat ze pijnstillers nodig hebben om deze pijn te behandelen,” zei McCuston.

Mensen Vatbaar para apenpokken Sintomen moeten volgens de CDC gedurende 21 dagen worden gecontroleerd. Você pode ajustar a temperatura para controlar dag e deixar o koude rillingen, gezwollen lymfeklieren e nieuwe huiduitslag. Também os grupos de uitslag optreedt, moet een pessoa zichzelf isoleren e onmiddellijk contact opnemen com plaatselijke gezondheidsafdeling.

Dit é dringend nieuws. . Confira as atualizações

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info