De Artemis I-raket bereidt zich voor om in augustus naar de maan te lanceren

Het Artemis-team tinha tijd om de gegevens te bekijken the waren verzameld van de succesvolle vierde poging van de laatste test die op werd gehouden, en besloot dat er geen natte training meer nodig was. O teste simulado durante a fase de lanceiro é feito na versão lanceerplatform no Kennedy Space Center, na Flórida.

“Tijdens natte trainingsactiviteiten hebben we onze kennis van hoe raketten en grondsystemen samenwerken steeds greenr uitgebreid, en onze times zijn bedreven in lanceringsprocedures op meerdere localties”, zegt Tom Whitmaier. , em een ​​verklaring.

“We hebben de trainingsfase voltooid en alles wat webben geleerd, zal ons helpen om tijdens de beoogde lanceringsperiode te lanceren.”

O teste pode ser feito em todos os níveis de rakettanks com supergekoeld drijfgas, o retorno foi feito e os rakettanks foram feitos de rakettanks. Waterstoflekkage e outros problemas de tijdens het testen naar voren kwamen, zorgden ervoor dat het team niet te ver kwam met twee aftellingen Zoals Gepland.

A equipe conclui echter dat de testpogingen bijna alle pre-lanceringsdoelen hadden bereikt.

“Nós havíamos selecionado 13 de 128 banen die we hadden besteld and die we in the laatste number hadden gepland, maar die niet met sucesso werden voltaroid”, zei Phil Weber, diretor sênior technische integratie para o Earth Exploration Systems Program da NASA, tijconent vrijdag.

“En die hebben we in detail bekeken, en het blijkt dat de meeste daarvan al zijn gevalideerd in eerdere tests.”

Mais tarde, op vrijdag zullen ingenieurs een test uitvoeren met de hydraulische booster-eenheid terwijl de raket nog steeds op het lanceerplatform staat, een onderdeel dat niet in de test van manandag foi opgenomen.

READ  Tela maior, sem grandes atualizações

Volgens een NASA-verklaring “bevatten de eenheden door hydrazine aangedreven turbines die zijn bevestigd aan pompen die druk uitoefenen om de booster-sproeiers te laten draaien die worden gebruikt om de raket het teijdens.”

Teste de Vrijdagavond Ele não é verdadeiro, zei John Blevins, hoofdingenieur do programa do Sistema de Lançamento Espacial da NASA, mas engenheiros terão que snel snel laten draaien om het risico op toekomstige storageen te verkleinen.

Artemis-maanraket behaalt opmerkelijke prestaties ondanks problemen tijdens kritische pre-lanceringstests

Volgende semana zal het Artemis-team tem 98 m de alcance ruimtelanceerssystemem e Orion-ruimtevaartuig terugbrengen naar het voertuigassemblagegebouw. A pilha blijft zes tot acht weken in het gebouw for repairs en lanceringsvoorbereidingen.

De ingenieurs ontwikkelden een plan om de uiteindelijke doelen te bereiken, zoals het vervangen van de afdichting om een ​​vloeibaar waterstoflek in die tijd aan te pakken. Cliff Lanham, Diretor Sênior de Operações de Veículos do Programa de Sistemas de Exploração da Terra da NASA, zei que a equipe fez pirotecnia para vluchtafsluitsystemen zal teste e instalador.

Dit plan bereidt het team for op de lanceringsmogelijkheid die eind Augustus opengaat. Er zijn lanceringsvensters de 23 de agosto a 29 de agosto, de 2 de setembro a 6 de setembro em verde.

Ik zal de onbemande Artemis I lanceren op een missie voorbij de maan en terug naar de aarde. Deze missie zal NASA’s Artemis-programma lanceren, dat naar verwachting tegen 2025 mensen naar de maan zal terugbrengen en de eerste vrouw en eerste gekleurde mensen op de maan zal landen.

“Het team blijft indruk op me made met hun creatieve denkwijze en vindrijkheid”, zegt Charlie Blackwell Thompson, diretor de lances de Artemis bij Kennedy. “Ons Artemis-lanceringsteam werkte snel om zich aan te passen aan de dynamiek van de marcastoflaadooperates”. Met elke mijlpaal en elke test zijn we een stap dichter bij de lancering.”

READ  Novos detalhes Samsung Galaxy A53 5G na rua

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info