D66 vacinas anteriores wetsvoorstel kinderopvang aan

D66 passado het wetsvoorstel aan dat kinderopvangorganisaties de mogelijkheid moet geven om kinderen te weigeren die niet gevaccineerd tegen besmettelijke kinderziektes als polio, of bof en rodehond. Dat voorstel ligt al in de Eerste Kamer, maar bleek in het post-coronatijdperk ongewenste effecten te hebben.

De Tweede Kamer net para corona em met het wetsvoorstel, isso é bedoeld om ouders de keuze te bieden voor een crèche met alleen kinderen die hun prikken uit het Rijksvaccinatieprogramma hebben gehad.

Inmiddels, twee jaar mais tarde, fez ook de covid-vaccinaties para volwassenen deel uit van dat Rijksvaccinatieprogramma. En dat zou kunnen betekenen dat ook personeel zonder coronaprik geweigerd kan worden.

Onaangenaam verrast

Tweede Kamerlid Van Meenen (D66), die het wetsvoorstel em de Eerste Kamer verdedigde, foi onaangenaam verrast door deze wending, net als veel senatoren van zowel coalitieals oppositiepartijen. Quer op deze manier leek er ongewild een tipo vaccinatiedwang de -drang in de kinderopvang te kunnen komen.

Van Meenen gaat nu een zogeheten novelle bij het wetsvoorstel schrijven, waarin duidelijk moet worden dat kinderopvangorganisaties alleen kinderen en volwassenen mogen weigeren die de basisvaccinaties tegen kinderziektes niet hebben ge Mais de nieuwe tekst moet dan eerst opnieuw worden gestemd in de Tweede Kamer.

READ  As tomografias devem tornar o COVID-19 mais tratável e previsível

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info