Cristiano Ronaldo não é “niet klaar met tellen” e recorda golos a Portugal: “Dit is heel special”

© ISOPIX

O superster português Cristiano Ronaldo bateu em woensdag o recorde mundial para o meu meeste interlandgoals no WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. Hij maakte zijn 110e en 111e doelpunt voor Portugal en bezorgde zo zijn land in extremis een 2-1 zege.

Vincent Van Genechten

LEI OK. WK-KWALIFICATIES. Recordman Cristiano Ronaldo redt Portugal marcou dois golos finais, Frankrijk kan niet winnen

De aanvaller evenaarde eind juni tijdens het EK het record (109 doelpunten) dat naam stond van de Iraniër Ali Daei. Nu é hij alleen recordhouder. Volgens officiële cijfers maakte Daei, oud-speler van onder meer Bayern München e Hertha BSC, entre 1993 e 2006, com 109 doelpunten em 149 interlands. Ronaldo zit nu aan 111 gols em 180 interlands.

“Ik kan dit niet in worden bevatten”, schreef CR7 op zijn sociale media. Ik ben dolblij. Komaan Portugal! Van alle records die ik tijdens mijn carrière heb gebroken – en dat zijn er gelukkig een paar geweest – é dit voor mij heel speciaal. Este registro é eentje waar ik echt trots op ben. Allereerst omdat elke keer dat ik mijn land vertegenwoordig een special moment is, omdat ik weet dat ik Portugal verdedig en aan de wereld laat zien uit welk hout Portugezen gesneden zijn.”

“Dez tweede omdat wedstrijden met nationale teams altijd een zeer sterke invloed op mij hebben gehad toen ik opgroeide. En mijn idolen para hun vlaggen zag spelen op EK’s e WK’s. Mais dez slots para o dia a dia da pontuação de 111 doelpunten para Portugal 111 momentos de Weldwijde eenheid heeft gezorgd para miljoenen Portugezen. Voor hen maak ik graag todas as ofertas. En dan is er ook het feit dat Ali Daei de lat international zo hoog had gelegd, dat zelf ik começou te denken dat zijn record onverslaanbaar was. Gefeliciteerd dat je het zo lang hebt volgehouden en bedankt for het respect dat je altijd for mij hebt gehad. Bedankt Portugal, bedankt aan al mijn ploegmaats en tegenstanders die deze reis onvergetelijk hebben gemaakt. En ik ben nog niet klaar met tellen.”

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

READ  O jornal "BIB" torna-se "Kevin" e muda-se para um novo local

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info