Covid-19-herstelplan: debate sobre diminuir a crise de volgende | Nieuws

Bestaande middelen gebruiken, zeggen EP-led

Siegfried Mureșan (EVP, Roemenië), éen van de drie mederapporteurs verantwoordelijk for uitvoering van de herstelplannen, zei dat anangezien het tijd vraagt ​​​​om nieugro instrumenten for EU-sterendeunschte be best en jar 20 de 2021 herstelfonds tot € 1.800 miljard – gebruikt moeten worden om zulke uitdagingen aan te gaan.

Hij benadrukte het belang van het werk van het Parlement om de herstelplannen te beoordelen: “We geloven dat we als Europese Unie meer geld dan ooit zullen uitgeven tijdens de komende jaren, we moeten ervoor begden bezorgen bezorgen.”

“Het herstelplan heeft verschillende taboes doorbroken”, zei mederapporteur Eider Gardiazábal (S&D, Spanje), die wees op de uitgifte van gemeenschappelijke schulden en het akkoord over de nieuwe middelen voor de ombe de moom-begroterkgel. “Geen enkele crise é identiek aan de vorige, dus de oplossingen zullen ook anders moeten zijn, maar bestaande middelen kunnen ons helpen.”

Dragoş Pîslaru (Renew Europe, Roemenië) noemde de faciliteit voor herstel en veerkracht “de belichaming en een fantastische respons van solidariteit, ontstaan ​​​​tijdens één van de donkerste momenten voor EU-burgers.”

A facilidade de pagamento por meio de pagamento de € 335 milhões a um financiamento beschikbaar em € 385,8 milhões a um empréstimo. Voorlopig hebben de meeste landen nog geen lening overwogen. Pîslaru, ook mede-relator, stelde voor dat ongebruikte bedragen voor leningen herverdeeld kunnen worden for “nieuwe dringende prioriteiten, gecreëerd door de agressie van Rusland”.

Céline Gauer, hoofd van de taskforce van de Europese Commissie por het herstel en de veerkracht, benadrukte de “extreem snelle uitvoering” de het EU-herstelplan en zei dat tegen het ein de abril €100 miljard uit.moetaald ziu Zei dat de sterke groene focus van de nationale plannen op het vlak van energie-efficiënte, hernieuwbare energie, waterstof en de versteviging van energienetwerken para diversificação moet zorgen, weg van de fossiele markstoffen uit

READ  Piek ziekenhuisopnames nog niet bereikt, nu ook meer coronapatiënten op intensieve zorg

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info