Conheci De Wilde em Kopecky hebben we twee kansen op de wereldtitel in één koers: “Ik vind het maar niks” | WK wielrennen

WK wielrennenZaterdagochtend krijgen de fãs em Wollongong twee podiumceremonies op vijf minuten tijd. De beloften en elite dames rijden op dit WK wielrennen dezelfde koers, maar maken elk kans op drie medailles. “Calcanhar raar. Ik ga amper weten wie mijn concurrentes zijn”, zegt Julie De Wilde.

Bondscoach Ludwig Willems é um bondscoach zaterdag em twee koersen tegelijk. Conheci Lotte Kopecky e Julie De Wilde com dois de seus prêmios. “Lotte kende een moeilijke zomer, maar ze heeft zelf gevraagd om het WK te rijden, ze é niet naar hier gereisd voor een bijrol. Ik zie veel kansen voor haar, al moeten we hopen dat het een lastige koers wordt. Além disso, há alguns quilômetros de energia, aan de twee laatste ronden kunnen beginnen, zou het wel eens te snel kunnen gaan in de slotronde”, aldus Willems.

Met de voorspelde regen krijgt Kopecky alvast een extra bondgenoot. “Ik vind regen prima. Het maakt de koers nog zwaarder. Ik ben blij conheceu seus parcours. Ele está bem lang, nog vijftien quilômetro langer dan de Ronde van Vlaanderen. Het kan leiden tot situações bizarras. Er zullen rensters zijn bij wie plota het licht zal uitgaan.”

Lotte Kopecky (central), com Valerie Demey (links) e Julie Van de Velde (rechts) op de persconferentie.

Lotte Kopecky (central), com Valerie Demey (links) e Julie Van de Velde (rechts) op de persconferentie. © BELGA

Kopecky heeft verrouwen getankt na haar goeie tijdrit. “Ik voel mij prima, maar weet niet of ik hetzelfde niveau haals in het voorjaar. Ik beschouw mezelf als een outsider, de signalen in de Vuelta waren alvast goed.”

Em de Vuelta foi het zoals in veel koersen: Nederland boven. No Mixed Team Relay, você encontra o título que encontrou com um de seus amigos: Annemiek van Vleuten. Vrezen de Belgen para revanche vanuit het oranje kamp? Voor Valerie Demey é a questão principal. “De Nederlandse dames zullen de koers hard made en zouden dat sowieso doen. Ik verwacht al een offensief van hen op de eerste klim.”

Toch houdt Kopecky meer rekening conheceu een ander land. “Ik vind Italië sterker dan Nederland”. Ik verwacht straffe dingen van Longo Borghini, voor mij is zij de topfavoriete.”

BEKIJK. Últimas partidas, “ontploft” para bandas agressivas e meeuw: Nederland beleefde op Mixed Relay e nachtmerrie absoluta

Em sua bela corrida em terra conheci Julie De Wilde e também a favorita. Willems: “Julie kende começa deze semana een moeilijke aanpassing aan de jetlag, maar in de Mixed Team Relay kwam ze er helemaal door. Julie kan zeker meedoen voor de prijzen bij de beloftes. Ik ga haar een beschermde rol geven.” Kopecky disse: “Julie moet niet per se vanaf de start in het verweer. Mochten de prijzen bij de elite al gaan vliegen zijn en Julie maakt wel nog kans, zal ik niet twijfelen om haar te helpen, maar in eerste instantie genieten de medailles in de eliterace voorrang.”


Citar

Stel dat ik zou winnen, denk ik niet dat ik ga juichen. Zeg nu zelf: het zou toch maar een raar zicht zijn, mais iemand in de buik van het peloton plost een zegegebaar made.

Julie De Wilde

De Wilde vindt het prima, maar heeft vraagtekens bij het concept. Ele é de eerste keer dat de belas dames een eigen podiumceremonie krijgen en wat De Wilde betreft mag het bij die ene keer blijven. “Ik vind het maar niks. Ofwel geef je de beloften dames een aparte koers, ofwel doe je niet. Ik weet niet wie ik in de gaten moet houden. Er zijn geen aparte rugnummers voor de beloften voorzien, en er zijn geen oortjes in de koers. Ik ga zelf alles in het oog moeten houden en hopen dat ik niks mis. Het wordt meer rekenen dan koersen.”

Naast de moeilijkheid om te weten wie haar simultaneamente zijn – zo’n 33 in total – stelt De Wilde zich ook vragen bij het koersverloop. “Nu gaan sommige beoften dames in dienst van hun ploegmaten van de elite moeten rijden en anderen wel voor eigen rekening …”

Caos. “Stel dat ik zou winnen, denk ik niet dat ik ga juichen”, zegt De Wilde. “Zeg nu zelf: het zou toch maar een raar zicht zijn, mais iemand in de buik van het peloton plost een zegegebaar maken. De ik moet solo wegrijden van alles en iedereen, maar dat é een utopia.”

BEKIJK. De Belgische WK-selectie, conheci Lotte Kopecky, verkent het parques em Wollongong

Olhar:

Wordt “steilere versie van Berendries” scherprechter? Qual é o posicionamento da palavra no calcanhar belangrijk? Todos os detalhes sobre o Wegparcours em Wollongong (+)

Zwitserland grijpt na baaldag Nederland goud in mixed relay, België achtste – Van Hooydonck geen fan van format: “Voor mij hoeft dit niet opnieuw”

Julie de Wilde (mais links) e Lotte Kopecky (central).

Julie de Wilde (mais links) e Lotte Kopecky (central). © BELGA

READ  Esporte Kort: Cillessen geopereerd aan kuit | Esporte

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info