Coluna: Hoe The Last of Us: Part II mijn plezier em Ghost of Tsushima heeft verpest

Em mijn leven als gamer zijn er diversos títulos de revista gepasseerd die mij echt zijn bijgebleven. Aqui você pode entrar em Goof Troop e Lamborghini American Racing no Super Nintendo. O jogo do Game Boy é um jogo e um jogo de Pokémon: Red & Blue. Você pode encontrar o PlayStation One, mas também o nome Gran Turismo e Crash Team Racing, que pode ser usado também no PC, mas há dois títulos que eu tenho que ver. Deze twee titels zijn beide tweede Wereldoorlog-shooters, namelijk Medal of Honor: Allied Assault, e no título waar ik het al een uitgebreid sobre heb gehad, e deerste Call of Duty. Todos os jogos hebben mij echter niet het gevoel gegeven dat The Last of Us: Part II bij mij heeft achtergelaten.

Coluna Deze é geen verkapte review van het spel. Nee, deze coluna beschrijft het gevoel en the enorme teleurstelling die The Last of Us: Part II mij heeft gegeven. Voor ik aan dit spel begon, heb ik eerst het eerste deel uit de reeks gespeeld. Een goed en boeiend verhaal dat mij bijbleef en waardoor ik enorm veel zin tinha em het tweede del. Al vreesde ik voor een teleurstelling, omdat het tweede deel zelden zo goed também é original.

Een semana de lançamento seco foi het dan zover. Eindelijk tinha ik de jogo op de kop getikt em mijn PlayStation gestopt. Wat er vervolgens gebeurde had ik niet helemaal verwacht. Het verhaal was zo interessant en de wereld was zo leuk om doorheen te loopen, dat ik het spel iedere vrije minuut opstarte. O verhaal teve meu gegrepen e foi uma enorme emoção ele rollercoaster e o gameplay e os gráficos bevielen mij goed. Wat er gebeurde, é dat ik het spel al na een dag of vier had uitgespeeld, maar omdat ik me er zo mee had vermaakt besloot ik direct een new game plus the starten en voor die platinum trophy te gaan. Binnen een tien dagen tinha ik deze binnen e tinha ik (helaas) geen reden meer om de jogo da Naughty Dog verder te blijven spelen.

READ  A DICE lança a terceira atualização do Battlefield 2042 com missões semanais e correções de bugs - Jogos - Notícias

Een leegte bleef achter, want ja het kende ook een paar minpunten, maar het verhaal was in mijn ogen zo goed dat het niet uit zou maken welke titel ik op zou pakken.. En dat mijn angst werd werkelijkheid! Ghost of Tsushima foi o sucesso de primeira e mais recente versão de The Last of Us: Part II. Eu acredito que o jogo conheceu een gevoel van ‘meh’ e tinha o grootste moeite om me ertoe te zetten mijn PlayStation weer op te starten en greenr te spelen. Al snel verloor ik de interesse em jogar ik wat outros jogos tussendoor. Heheft me weken gekost om Ghost of Tsushima uit te spelen en dat é o melhor gek, quer o jogo é gráfico no ponto e a jogabilidade é mesmo assim. Ele foi dan ook pas na het uitspelen van het spel dat ik mij realiseerde dat het eigenlijk enorm vermakelijk was. Erg jammer! Eu tinha meer van deze game moeten genieten e er meer uit moeten halen. Ghost of Tsushima kreeg om deze reden minder credits van mij, dan het had moeten krijgen. Maar het gevoel te weeg brengen dat The Last of Us: Part II mij tinha gegeven en in de voetsporen treden van dit spel foi eigenlijk een onmogelijke opgave.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info