Club Brugge, transferkoning op lange termijn: “Als ze willen, steken ze iedereen de loef af” | Jupiler Pro League

Walst Club Brugge disse que jaar over zijn titelconcurrenten? Op de transfermarkt zocht de landskampioen nog maar eens een kwaliteitsinjectie. Obteve sucesso. “Ik denk dat Club minder kwetsbaar is dan vorig seizoen”, clique em De Tribune. En dat terwijl sterkhouders Charles De Ketelaere en Noa Lang op een vertrek azen.

“Ik vrees for concorrente dat Club Brugge sterker zal zijn dan vorig jaar”, de onheilspellende worden – até 17 ploegen dan toch – por Peter Vandenbempt spreken boekdelen.

De landsskampioen teve de beste kern al in bezit en voegde er Ferran Jutgla, Cyle Larin e Casper Nielsen aan toe. “Er is nu wel heel veel weelde”, vindt Wim De Coninck.

“Het zal niet makkelijk worden om iedereen tevreden te houden, zelfs als De Ketelaere en Lang vertrekken. Op het middenveld is het knokken voor de plaatsjes. .”

“Voor mij is Club de uitgesproken titelfavoriet. Ik denk dat het minder kwetsbaar is dan vorig seizoen”, voegt Vandenbempt eraan toe.

Jackpot Charles De Ketelaere

Toch está bem no estúdio do Club Brugge nog niet af. O estado de Charles De Ketelaere conheceu e foi o que mais enriqueceu Milaan. Também ook Lang nog zou weggaan, é er voorin meteen een smak creativiteit weg.

“De Ketelaere é bem-vindo ao groot verlies”, zegt De Coninck. “Ele é niets para niets dat er zoveel geïnteresseerde clubs zijn. Club Brugge kan min of meer de jackpot winnen com hem.”

35 milhões de euros: een utopisch bedrag para heel wat Belgische clubs. Nét dat maakt van Club Brugge de transferkoning op lange termijn: “Club kan – als het wil – iedereen de loef afsteken op dat gebied.”

Noa Lang heeft zijn grote afscheidsentreview al gegeven.

Peter Vandenbempt

En dan é er nog “het geval” Noa Lang. “Die heeft bij HLN zijn grote afscheidsinterview al gegeven”, lacht Vandenbempt.

“Kan die zich nog opladen voor nog een jaar in een competição waarvan hij vindt dat ze ver beneden zijn waarde is? Dat vraag ik me af. In de Supercup foi hij qua wedstrijdmentaliteit en Het abet waselater wel. hij op een transfer aast.”

Em het voetbal weet je nooit, dus worden het zelfs voor de transferkoning drukke zomermaanden.

Beluister de volledige aflevering van De Tribune:

READ  De sportieve gevolgen van het conflito: welke sporten worden opgeschort in Rusland en Oekraïne? | oorlog em Oekraïne

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info