‘Ciske de rat’-ator Danny de Munk dublado por verkrachting

Danny de Munk

Danny de Munk © WAS

De Nederlandse politie onderzoekt een angifte van verkrachting tegen zanger Danny de Munk. Dat schrijft De Telegraaf. De aangifte vai morrer em 2007 e 2008 nauw samenwerkte conheceu De Munk tijdens do musical ‘Ciske de rat’, waarin De Munk de hoofdrol speelde.

jvhBron: De Telegraaf

Em aangifte, die op 27 mei werd gedaan, beschrijft de vrouw gdetailleerd hoe zij tegen haar wil seksuele handelingen moest ondergaan, die volgens de Nederlandse wet als verkrachting worden beschouwd. De door de vrouw in de politieaangifte beschreven details zijn bekend bij De Telegraaf, maar worden door de krant niet vermeld “om een ​​objectief onderzoek door de politie niet te schaden”.

De zanger kwam em abril al em het nieuws vanwege een gedetailleerde fundindo van seksueel grensoverschrijdend gedrag, een beschuldiging die destijds race werd uitgemeten in de zogenoemde suco de canais. Musicalproducent Stage-Entertainment kondigde toen al een eigen onderzoek aan.

“Zanger kent identiteit van vrouw”

De advocaat van Danny de Munk stelt dat zijn cliënt uitdrukkelijk bestrijdt dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan straffbare feiten. “Clënt is door politie en justitie niet geïnformeerd over een aangifte die tegen hem zou zijn gedaan over een gepleegd strafbaar feit van vijftien jaar geleden”, aldus Royce de Vries. “Hij bestrijdt uitdrukkelijk dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan ​​aan strafbare feiten. Inmiddels é cliente bekend met de identiteit van de aangeefster. Dit bevestigt for hem dat de beschuldiging ongefundeerd is. Cliënt kan dit onderbouwen en zal dit ook graag doen bij de daartoe aangewezen partijen. Cliënt está sobre deze onterechte beschuldingen en beraadt zich sobre het nemen van juridische vervolgstappen.”

Advocaat Richard van der Weide, die de vrouw bijstaat, zegt names zijn cliënte “dat zij geen enkel ander belang met de aangifte heeft dan uiting te geven aan een ingrijpend strafbaar feit dat haar indertijd on geen de vin ge van gen is overs. Cliënte vertrouwt op een goede afloop van het onderzoek.”

READ  “Como posso me livrar disso?”: Os espectadores estão reclamando em massa sobre o episódio “Undercover”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info